hu
 
Kedd, 2024. Augusztus 06.
Mozgalmas és gazdag évadot zár az M Studio
2023.06.30

Az M Studio programokban, utazásban és fesztiválokban gazdag évadot zár. A társulat partnerként vesz részt a Beyond Front@: Bridging Periphery - Creative Europe nemzetközi projektben is.

Kiválasztották Sepsiszentgyörgy legszebb lakónegyedi zöldövezeteit
2023.06.28

Szakmai zsűri látogatta végig a város negyedeit, hogy kiválassza a legszebb és leggondozottabb zöldövezeteket

Június végén újra üveggyűjtés Sepsiszentgyörgyön
2023.06.28

Június 30-a és július 1-je között, újabb üveggyűjtési akciót szervez a Tega Sepsiszentgyörgyön. A lakók a már megszokott helyszíneken cserélhetnek 5 kg üveget egy 0,5 literes sörre vagy egy 1 literes ásványvízre.

Tiszta vizet a pohárba – A sepsiszentgyörgyi vízelzárások margójára
2023.06.27

Többen fordultak válaszokért Sepsiszentgyörgy Önkormányzatához a városban tapasztalt vízelzárások ügyében, és, bár ez nem a polgármesteri hivatal hatáskörébe tartozik, hanem elsősorban a szerződő felek, azaz a vízszolgáltató és a lakótársulások közötti adóssághalmozás következménye, a lakossági kérdésre megpróbáltuk összegyűjteni azokat az információkat, melyek segíthetnek a helyzet megértésében. Ugyanakkor mindannyiunk érdeke, hogy az önkormányzatok tulajdonában lévő szolgáltató ne váljék fizetésképtelenné, amely a teljes város vízellátását veszélyeztetné. Közös érdekünk az is, hogy mielőbb megoldódjon ez az áldatlan állapot.

A kultúra hangja tölti be Sepsiszentgyörgy tereit
2023.06.27

Sepsiszentgyörgy első komolyzenei fesztiváljának, a SepsiClassic részleteiről Vargha Fruzsina alpolgármester, Ványolós-Albert Sarolta, a SepsiClassic szervezője és Lőfi Gellért, a fesztivál szakmai tanácsadója sajtótájékoztató keretében számoltak be. 

Sepsi Tabakó Fesztivál: nem csak programjával, a helyszínnel is elvarázsol
2023.06.27

A tavalyi sikeres debüt után második alkalommal telik meg élettel, zenével és kultúrával Sepsiszentgyörgy emblematikus ipari épülete, az egykori dohánygyár: a Sepsi Tabakó Fesztivált idén augusztus 31. – szeptember 2. között rendezik meg – jelentették be a szervezők az eseményt beharangozó hétfői sajtótájékoztatón.

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felbontotta a Mihai Viteazul Főgimnázium bentlakásának és dísztermének felújítási szerződését
2023.06.26

A kivitelező cég a felszólítás ellenére sem hajlandó elhagyni a munkatelepet

Törvénytelenül közlekedő szekereket foglalt le a Helyi Rendőrség
2023.06.26

Az elkobzott szekereket 15 napig válthatja vissza a tulajdonos: 200 lejt kell fizetni minden eltelt nap után, amennyiben lejár a 15 nap, a szekér fém részét ócskavasként értékesítik.