hu
 
Vasárnap, 2024. Július 28.

Hangulatos szilveszteri utcabál Sepsiszentgyörgyön

2011.01.03

Sikeres rendezvényként értékelik a szervezők és résztvevők egyaránt a Sepsiszentgyörgy központjában megtartott utcabált és az azt követő sugásfürdői Hóünnepet. December 31-én közel 7000 ember ünnepelt a város központjában, ahol többek között Homonyik Sándor koncertje és a tűzijáték várta az ünneplőket.

Antal Árpád András polgármester a visszaszámlálást megelőzően köszöntötte a sepsiszentgyörgyieket, boldog és sikeres újévet kívánva a városlakóknak: „Legyen részünk boldogságban és szeretetben, adja az Isten, hogy legyen erőnk és energiánk megvalósítani közös álmainkat”.

 A január 2-án és 3-án Sugásfürdőn megtartott Hóünnep is sikernek örvendett a szentgyörgyiek körében, a szervezők beszámolója szerint szombaton és vasárnap 704 fizető autót jegyeztek és 602 bérletet értékesítettek a sífelvonóknál, hozzávetőlegesen 3000-en fordultak meg a kétnapos szabadtéri rendezvényen.

A város vezetősége úgy értékeli, sikeres kezdeményezés volt a szilveszteri utcabál, amennyire igény van rá a következő években is szerveznek hasonló eseményeket. Az utcabált és a Hóünnepet teljes egészében támogatásokból szervezték, jól gazdálkodtak, így az idei Szent György Napok megrendezésére is sikerült átirányítani egy nagyobb összeget – tudtuk meg Grubisics Levente főszervezőtől.

Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.

Idén is népszerű volt a SepsiClassic a közönség körében
2024.07.09

Vasárnap ért véget a másodjára megrendezett komolyzenei fesztivál Sepsiszentgyörgyön.

Június 29-én megnyitja kapuit a Csíki negyedi sportlétesítmény
2024.06.28

A beruházás célja, hogy Sepsiszentgyörgy egyik legnépesebb negyedében is megfelelő minőségű és mennyiségű szabad sportolási és játszási lehetőséget biztosítsanak az ott élő gyerekeknek, fiataloknak, felnőtteknek.