hu
 
Szerda, 2024. Július 31.

EQUIMUNDO NYEREG KÜLÖNDÍJ – hadd kapja a legjobbat a legjobb

2016.07.07

Az Equimundo különdíját egy teljesen felszerelt Wintec 500 sportnyereg képezi. A teljes nyereg szettet a Székely Vágta első helyezettjének ajánlja fel a cég, támogatva ezáltal székelyföldi lovasaink kiválóságát, versenyszellemét.

Az Equimundo Erdélyi Lovasbolt először ajánlja fel és adja át a nyereg különdíjat abban a reményben, hogy ezáltal, ha szerényen is, de hozzájárul a rangos Székely Vágta színesebbé tételéhez. Az Equimundo Erdélyi Lovasbolt lovasfelszerelés kínálatában különös figyelmet szentel a Wintec termékeknek, lévén hogy a Wintec márka világelső a szintetikus professzionális nyergek és tartozékok gyártása terén.

Biztonsági intézkedések a pikniktüzek elkerülése érdekében
2024.07.30

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívja a lakók figyelmét, hogy ebben az időszakban a szárazság, a száraz növényzet és a magas hőmérséklet miatt fokozottan magas a tűzveszély.

Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.

Idén is népszerű volt a SepsiClassic a közönség körében
2024.07.09

Vasárnap ért véget a másodjára megrendezett komolyzenei fesztivál Sepsiszentgyörgyön.