hu
 
Szerda, 2024. Július 31.

2015-02-13: Sepsiszentgyörgy, Európa Kulturális Fővárosa címre jelölt város munkatársakat keres

2015.02.13

Sepsiszentgyörgy önkormányzata megpályázza Székelyföld nevében az Európa Kulturális Fővárosa címet, amelyet 2021-ben egy romániai és egy görögországi város visel majd. A nyertes városban bővül a kulturális kínálat mértéke, sokszínűsége és európai dimenziója, többek között országok közötti együttműködés révén, növekedik a kultúrához való hozzáférés és szélesedik a részvétel, megerősödik a település nemzetközi arculata. A pályázat előkészítése érdekében egy szakemberekből álló csapatba keresünk munkatársakat teljes vagy részmunkaidőben.



Szeretnéd, hogy Sepsiszentgyörgy legyen Európa Kulturális Fővárosa 2021-ben?
Csatlakozz a pályázati csapathoz.



Ha jártas vagy a kommunikációban,
vagy
van kulturális rendezvényszervezői tapasztalatod,
vagy
írtál már pályázatot,
vagy
értesz a gazdasági ügyekhez,
vagy
egyszerűen úgy gondolod, hogy munkád révén közelebb juthatunk a célhoz,
jelentkezz.



Küldd el angol nyelvű szakmai önéletrajzod és szándéknyilatkozatod február 25-ig a kultura@sepsi.ro címre. Jelentkezésedben jelölj meg két személyt korábbi munkaadóid közül, akitől ajánlást kérhetünk. Az interjú időpontjáról telefonon értesítjük a továbbjutott jelentkezőket.
 

Biztonsági intézkedések a pikniktüzek elkerülése érdekében
2024.07.30

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívja a lakók figyelmét, hogy ebben az időszakban a szárazság, a száraz növényzet és a magas hőmérséklet miatt fokozottan magas a tűzveszély.

Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.

Idén is népszerű volt a SepsiClassic a közönség körében
2024.07.09

Vasárnap ért véget a másodjára megrendezett komolyzenei fesztivál Sepsiszentgyörgyön.