hu
 
Kedd, 2024. Július 30.

Útlezárások az őszi vásár előkészületei miatt

2013.09.17

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala tájékoztatja a lakosságot, hogy a hétvégén tartandó Nemzetközi Néptáncfesztivál és Őszi Vásár előkészületei miatt szeptember 19-én, csütörtökön 18 órától lezárják a Szabadság tér megyei tanács előtti részét, valamint a színház és a Székely Mikó Kollégium közötti szakaszát, a parkolás már reggeltől nem engedélyezett a fent jelzett övezetben. A közlekedési rend szeptember 23-án, hétfőn 7 óráig áll vissza.

Megértésüket köszönjük.
 

Biztonsági intézkedések a pikniktüzek elkerülése érdekében
2024.07.30

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívja a lakók figyelmét, hogy ebben az időszakban a szárazság, a száraz növényzet és a magas hőmérséklet miatt fokozottan magas a tűzveszély.

Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.

Idén is népszerű volt a SepsiClassic a közönség körében
2024.07.09

Vasárnap ért véget a másodjára megrendezett komolyzenei fesztivál Sepsiszentgyörgyön.