hu
 
Péntek, 2022. Augusztus 19.

Keddtől minden sepsiszentgyörgyi óvoda és iskola jelenléti oktatásra tér át

2021.11.22

A Kovászna Megyei Tanfelügyelőség hétfőn tette közzé a jelenléti oktatásra vonatkozó új előírásokat a megye oktatási intézményeiben. Az oktatási szaktárca új rendelete értelmében a 3 ezrelék alatti településeken, a tantestületi személyzet átoltottsági arányától függetlenül jelenléti oktatásra térnek vissza. 

Mivel Sepsiszentgyörgyön a fertőzési arány hétfőn 2,55 ezrelék alá csökkent, az illetékes hatóságok úgy döntöttek, hogy keddtől minden óvodás és iskolás visszatérhet az iskolapadba.

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala újból felkéri a lakosságot, hogy tartsa tiszteletben a hatályos járványügyi intézkedéseket, hogy ne induljanak ismét növekedésnek az esetszámok, és békés, biztonságos téli ünnepek elé nézhessünk mindannyian.

Indul az István, a király Székelyföldi Nagyprodukció második évada
2022.08.19

Látványában erősödött, lendületében maradt, üzenetében pedig örökérvényű az István, a király Székelyföldi Nagyprodukció, amely 2022-ben második évadához érkezett.

Kürtőskalács fesztivál idén is
2022.08.18

Újra Székelyföld legfinomabb kürtőskalácsait lehet megkóstolni Sepsiszentgyörgy főterén a 4. Kürtőskalács – Édes ízek fesztiválján, 2022. szeptember 9-11. között.

Kibővíti a román-magyar nyelvtanulási programot Sepsiszentgyörgy Önkormányzata
2022.08.17

A 35 év feletti lakók is jelentkezhetnek a programra.

Másodszor is sor kerül rovarirtásra Sepsiszentgyörgyön
2022.08.16

Szerdán és csütörtökön kizárólag földi módszerrel permetezik a szúnyogokat és kullancsokat

Szervezz eseményt Sepsiszentgyörgy utcáira!
2022.08.12

Sepsiszentgyörgy Önkormányzatának Ifjúsági Irodája szeptember 17-én autómentes napot szervez az európai mobilitási hét keretében és felhívást intéz a lakosokhoz különböző események szervezésére.