hu
 
Hétfő, 2024. Május 27.

„Öt Karinthy és én” - zenés irodalmi est Bornai Tiborral és Karinthy Verával

2023.11.23 18:00 - 20:00

„Öt Karinthy és én” - zenés irodalmi est Bornai Tiborral és Karinthy Verával

A Liszt Intézet Sepsiszentgyörgy egy igazán különleges hangulatú zenés irodalmi estre hívja mindazokat, akik kikapcsolódásra vágynak 2023. november 23-án, hiszen meghívott vendégeink a KFT zenekarból ismert Bornai Tibor és Karinthy Vera (Karinthy Frigyes dédunokája) lesznek, akik „Öt Karinthy és én” címmel tartanak előadást. Az eseményt a Park Vendéglő és Étterem Di Stefani Bistro&Bar termében tartjuk csütörtökön 18 órától.

Másfél órás zenés irodalmi est a Karinthyak szellemében. Frigyes, Gábor, Ferenc, Márton írásaikkal, Vera – Frigyes dédunokája – pedig énekével és családi történetekkel lesz jelen. Első kézből hallhatjuk Verától azokat a személyes élményeket, amelyeket eddig nem osztott meg a nyilvánossággal. Bornai Tibor zenészként és Karinthy-imádóként segít ebben. Ez egy vidám est lesz, másfél óra bóklászás a magyar irodalomnak ebben a csodás ligetében. Az est különlegessége a személyes jelenlét – maga Karinthy Vera, aki élményeivel, emlékeivel és énekével teszi az alkalmat bensőségessé.

Számos magyarországi fellépésük után, a Szentendrei Teátrum és a Karinthy Színház színpadán aratott vastapsos sikerüket követően Stockholmban, a Magyar Házban is sikerült megnevettetniük, elgondolkodtatniuk, sőt meghatniuk a közönséget.

A belépés díjtalan.

Szervező: Liszt Intézet Sepsiszentgyörgy Együttműködő partner: Di Stefano Bistro&Bar, Park Vendéglő és Étterem