hu
 
Péntek, 2022. December 09.

Sepsi Tabakó Festival

2022.09.01

Sepsiszentgyörgyön jön létre Erdély legújabb városi fesztiválja, a Tabakó, a régi dohánygyár újrapozicionálásának egyik fontos elemeként. A dohánygyár a Tabak Fórum által elindított ötletbörze és közösségi igényfelmérés alapján a szentgyörgyiek programjavaslataival lesz megtöltve, évente egyszer pedig a helyszín és Sepsiszentgyörgy népszerűsítése érdekében nagyméretű fesztivált is szerveznek itt. Ez nem más, mint a Tabakó.

A három napos rendezvény célja egy olyan program kialakítása, amely egyensúlyba helyezi a zenei kínálatot a szakmai tudással, fejlődéssel. Ebben partner a Mathias Corvinus Collegium, zenei programért felelős partnerünk pedig a VIBE Fesztivál.

Line-up: Punnany Massif, Carson Coma, Margaret Island, Anna & The Barbies, Follow the Flow, Irie Maffia, sZempöl Brass Edition, Hősök, Saiid, Dzsúdló, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Alee, BSW, Brains, Beton.Hofi, Konyha, Ricsárdgír, 3AD, House of Pioneers, Álljunk meg!, A csajod, Dreamflow.

A teljes fesztiválbérlet ára 139 lej, a VIP fesztiválbérlet ára pedig 249 lej. Kemping bérlet 49 lejért váltható.

Időpont: Szeptember 1-3.

Helyszín: Dohánygyár

Jegyárak: 139 lej / 249 lej

Szervezők: Kónya Ádám Művelődési Ház, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, Kovászna Megyei Művelődési Központ, Mathias Corvinus Collegium, Vibe, Magyar Ifjúsági Központ