hu
 
Hétfő, 2024. Július 22.

Normatív jellegű határozattervezet: az utólagosan módosított és kiegészített Sepsiszentgyörgy municípium területére érvényes városgazdálkodási szabályzat bevezetéséről szóló 2013/241. számú tanácshatározat módosításának és kiegészítésének jóváhagyásáról

2013/241 - számú - tanácshatározat - módosításának - és - kiegészítésének - jóváhagyásáról Normatív

HIRDETÉS
Sepsiszentgyörgy Municípium Polgármesteri Hivatala
- székhely: Sepsiszentgyörgy, 1918. december 1. út 2. Szám

az újraközölt, a közigazgatási döntéshozatal átláthatóságára vonatkozó 2003/52-es számú törvény alapján sürgősségi eljárással köztudomásra hozza Toth-Birtan Csaba alpolgármester által kezdeményezett normatív jellegű határozattervezetet az utólagosan módosított és kiegészített Sepsiszentgyörgy municípium területére érvényes városgazdálkodási szabályzat bevezetéséről szóló 2013/241. számú tanácshatározat módosításának és kiegészítésének jóváhagyásáról.

A fenti normatív jellegű határozattervezet Sepsiszentgyörgy Municípium Polgármesteri Hivatalának ügyfélszolgálati, tájékoztatási és iktatóirodájában, valamint a www.sepsiszentgyorgyinfo.ro honlapon tekinthető meg 2023. március 6-tól.

Javaslatok, ötletek, vélemények kifejezhetőek írásban névvel, lakcímmel és telefonszámmal együtt Sepsiszentgyörgy Municípium Polgármesteri Hivatalának ügyfélszolgálati, tájékoztatási és iktatóirodájában, valamint a cecilia.benko@sepsi.ro e-mail-címen, 2023. március 17-ig.

HATÁROZATTERVEZET