hu
 
Szombat, 2023. Június 03.

Normatív jellegű határozattervezet: a 2021/72-es számú tanácshatározattal jóváhagyott, a többéves „Értéket adunk a roncsautódnak„ közérdekű program szabályzatának módosításáról és kiegészítéséről

2021/72-es - számú - tanácshatározattal - jóváhagyott, - a - többéves - „Értéket - adunk - a - roncsautódnak„ - közérdekű - program - szabályzatának - módosításáról - és - kiegészítéséről Normatív

HIRDETÉS
Sepsiszentgyörgy Municípium Polgármesteri Hivatala
- székhely: Sepsiszentgyörgy, 1918. december 1. út 2. szám

az újraközölt, a közigazgatási döntéshozatal átláthatóságára vonatkozó 2003/52-es számú törvény alapján köztudomásra hozza Antal Árpád-András polgármester által kezdeményezett normatív jellegű határozattervezetet a 2021/72-es számú tanácshatározattal jóváhagyott, a többéves Értéket adunk a roncsautódnak közérdekű program szabályzatának módosításáról és kiegészítéséről.
A fenti normatív jellegű határozattervezet Sepsiszentgyörgy Municípium Polgármesteri Hivatalának ügyfélszolgálati, tájékoztatási és iktatóirodájában, valamint a www.sepsiszentgyorgyinfo.ro/kozigazgatasi-atlathatosag honlapon tekinthető meg 2021. december 6-tól.
Javaslatok, ötletek, vélemények kifejezhetőek írásban névvel, lakcímmel és telefonszámmal együtt Sepsiszentgyörgy Municípium Polgármesteri Hivatalának ügyfélszolgálati, tájékoztatási és iktatóirodájában, valamint a cecilia.benko@sepsi.ro e-mail-címen, 2021. december 17-ig.

HATÁROZATTERVEZET