hu
 
Szerda, 2020. Október 28.

Zajlanak az útjavítási munkálatok a Zathureczky Berta Központ mögött és a Gelei József utcában

2020.10.16

Befejeződtek az alapozási munkálatok a Zathureczky Berta Központ mögött (Grigore Bălan tábornok sugárút). Az alapozási munkálatokat a Sepsi Útépítő vállalat végezte, az aszfaltréteget pedig egy szakcég fogja leönteni az időjárási körülmények függvényében várhatóan október folyamán, erre a munkavégzési parancsot már kiadta az önkormányzat.

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata a későbbiekben értesíti a lakosságot az aszfaltozás elkezdésének pontos idejéről és felkéri a lakókat, hogy a munkálatok ideje alatt ne parkoljanak az említett szakaszon.

A Csíki negyedben található Gelei József utcában már lerakták a szegélyköveket és elkezdődtek a parkoló alapozási munkálatai.

Látogathatók a temetők a halottak napi hétvégén is
2020.10.27

Hétvégén, a halottak napja alkalmából látogatható a köztemető Sepsiszentgyörgyön. Felhívjuk a lakók figyelmét, hogy a temető területén is szükséges betartani az érvényben lévő egészségügyi előírásokat.

Újra külön gyűjtik a papírt
2020.10.27

November elejétől külön konténerbe kerül Sepsiszentgyörgyön a műanyag illetve a papír hulladék.

Beiktatták Sepsiszentgyörgy polgármesterét és megalakult az új tanács
2020.10.26

Hétfőn, október 26-án került sor Sepsiszentgyörgy Helyi Tanácsának alakuló ülésére és Antal Árpád-András polgármester beiktatására az új mandátumra. Az ülésen részt vett Tamás Sándor, Kovászna Megye Tanácsának elnöke, Iulian-Constantin Todor, Kovászna megye prefektusa, Cosmin Boricean, Kovászna megye alprefektusa és Sergiu Mitroi, Kovászna megye alprefektusa is.

A tanügyből jöttem és a tanügybe fogok visszatérni – búcsúzik Sztakics Éva, Sepsiszentgyörgy alpolgármestere
2020.10.23

Sztakics Éva-Judit 16 évig volt Sepsiszentgyörgy alpolgármestere, a négy mandátuma alatt számos megvalósítás fűződik a nevéhez, nélküle Sepsiszentgyörgy nem lenne az a város, ami ma. Az elöljáró október 23-án, alpolgármesteri tisztségének utolsó munkanapján virtuális sajtókonferencia keretében búcsúzott.

Elköszönt Sepsiszentgyörgy Helyi Tanácsának jelenlegi testülete
2020.10.21

Október 21-én, szerdán került sor Sepsiszentgyörgy Helyi Tanácsának utolsó ülésére a jelenlegi mandátumban.