hu
 
Szombat, 2021. Október 16.

Zajlanak az útfelújítási munkálatok Sepsiszentgyörgyön 

2021.10.14

Sepsiszentgyörgyön párhuzamosan több helyszínen is zajlanak különböző útfelújítási munkálatok.  

Az 1918. December 1. utcában elhelyezték az alapozó réteget, folyamatban van az új közvilágítási hálózat kiépítése, a régi rendszer átalakítása és a lakásokhoz való bekötése, annak érdekében, hogy föld alá tudják helyezni a vezetékeket. Az időjárási körülmények függvényében a másik forgalmi sávon is elkezdik a munkálatokat. 

Leaszfaltozták a Dália utcát, a Grigore Bălan tábornok utca és Gyöngyvirág utca közötti szakaszon, a József Attila utcában pedig kicserélték az útburkolat koptatórétegét. A Csíki utcában folytatják a munkát: a gázhálózat korszerűsítése után jelenleg a víz- és csatornahálózatot újítáják, ezt követően az Electrica vállalat a közvilágítási hálozaton fog dolgozni.

Zajlik a Sepsi Aréna és Sepsi OSK stadion közötti bekötőút átalakítása, melyet füvesítenek, zöldövezetet és gyalogos övezetet alakítanak ki. Így akik az aréna előtt parkolnak, könnyebb bejárásuk lesz majd a stadionhoz, és fordítva. 

A Dózsa György utcában járdajavítási munkálatok zajlanak, jövő héten kerül sor az aszfaltozásra. A városban folyamatosan dolgoznak az aknatetők szintre emelésén. A tél előtt nem nyitnak meg több útjavítási pontot, tavasszal azonban a város több utcáján kezdik majd el a felújítási munkálatokat. 

Folytatódik a gyalogátjárók megvilágításának javítása, az elmúlt időszakban kilenc helyszínen szereltek fel speciális világítóoszlopokat. A gyalogátkelőhelyek láthatóságának növelésével a gyalogosok biztonságosabban közlekedhetnek. 

Ön hogyan közlekedik? Használ kerékpárt?
2021.10.14

Felmérés készül a sepsiszentgyörgyiek közlekedési szokásairól

Zajlanak az útfelújítási munkálatok Sepsiszentgyörgyön 
2021.10.14

Sepsiszentgyörgyön párhuzamosan több helyszínen is zajlanak különböző útfelújítási munkálatok.  

Önkéntes hobbivideóst keresünk!
2021.10.14

Egy olyan önkéntes hobbivideóst keresünk, aki megszeretné mérettetni tudását és megmutatni, milyen egy igazán ügyes munka. Ha magadra ismertél és szeretnéd te is megmutatni munkáidat, akkor jelentkezz!

Hétfőtől, október 18-tól lehet beadni a kérelmeket fűtéstámogatásra Sepsiszentgyörgyön
2021.10.14

Megemelték a támogatás felső határát az előző évekhez képest

Ifjúsági Iroda nyílik Sepsiszentgyörgyön
2021.10.12

Október 29-én kerül sor az Ifjúsági Iroda megnyitójára színes programok kíséretében