hu
 
Szerda, 2020. December 02.

Végéhez közelednek a Főtér felújítási munkálatai

2020.11.11

Terv szerint haladtak a Főtér felújítási munkálatai, a Kovászna Megye Tanácsa előtti rész térrendezése a végéhez közeledik. Antal Árpád polgármester szerint a munkálatok befejezésének határideje december 11-e, de akár november végén is elkészülhet az új Főtér.

A megyei tanács előtti részen egy lapos emelvényt hoztak létre, mely helyet fog adni a nagyobb rendezvények színpadainak és télen a korcsolyapályának.

Ami a városban zajló munkálatokat illeti, Sepsiszentgyörgy Önkormányzata több céggel is leszerződött különböző útjavításokra, a munkakezdési parancsot azonban nem adja ki, mivel ebben az évben az időjárási körülmények nem teszik lehetővé azok befejezését.

Az önkormányzat azon dolgozik, hogy minél több munkálatot befejezzen, hogy jövő tavasszal újabbakat indíthasson.

Eredmények - hordozható számítógépek vásárlásának támogatása óvónők részére
2020.11.28

Sepsiszentgyörgy Helyi Tanácsa hordozható számítógépek vásárlását támogatja az óvónők részére személyenként legfeljebb 1500 lejjel. A kiírásra ... pályázat érkezett be.

Munkatársat keresünk a Polgármesteri és Alpolgármesteri Kabinetekbe
2020.11.27

Munkatársat keresünk Antal Árpád polgármester, Vargha Fruzsina és Tóth-Birtan Csaba alpolgármesterek kabinetjeibe - frissen végzett diplomások is jelentkezhetnek!

Az első hónap Sepsiszentgyörgy alpolgármestereként
2020.11.25

Egy hónapja tölti be Vargha Fruzsina az alpolgármesteri tisztséget, az elmúlt hetek történéseiről és az ez idő alatt elindított projektekről sajtótájékoztató keretében számolt be.

Idén más formában kerül sor az adventi ünnepségre Sepsiszentgyörgyön
2020.11.25

Az óriás koszorúkat idén is felállítja az Önkormányzat és akárcsak az előző években, az ünnepvárás mind a négy vasárnapján meggyújtanak egy gyertyát.

A nagycsaládos kártyával rendelkezők igényelhetik a számítástechnikai eszközök vásárlásának támogatását
2020.11.24

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata a nagycsaládos kártyával rendelkező gyermekek online tanulásához szükséges hordozható és asztali számítógépek, tabletek vásárlását támogatja.