hu
 
Kedd, 2024. Augusztus 06.

Útlezárások a városünnep ideje alatt

2023.04.19

A háromnapos fesztiválhétvége miatt szerda délutántól elkezdik lezárni a központi parkolókat, csütörtök reggel 9-től lezárják a következő utcákat: az 1918. December 1. utcát a Nicolae Bălcescu utcától a Főtér felé (az Olt utca felől a Csiki utca felé egy sáv járható marad); a Sugás Áruház környékét (Szent György tér, a Bem József utcát a Szent György térnél);  a Gróf Mikó Imre utcát teljes hosszában; a Gödri Ferenc utca egy részét a Balázs Márton utcától a Gróf Mikó Imre utcáig; a Szabadság utcát a Gróf Mikó Imre utca és a Kórház utca között (a Kórház utca – Kriza János utca mindkét irányban járható marad); valamint a Kónya Ádám Művelődési Ház környékét: a Kossuth Lajos utcát a Főtér és a Martinovics Ignác utca között, Kőrösi Csoma Sándor elejét szintén a Martinovics utcáig, a Váradi József utca alsó szakaszát a Gábor Áron utcáig (Gábor Áron utca járható marad).

A lezárt terület áthaladó autobuszjáratok útvonalait ideiglesen módosítják, a Lábasház - Erzsébet park megállóhely a törvényszékhez költözik.

A lezárt területen működő vállalkozások áru ellátásra meghatározott időszakokra szóló behajtási engedélyért Czimbalmos Csaba városgondnokhoz fordulhatnak. A lezárt területeket május 1-jétől fokozatosan felszabadítják.

Rajt előtt a XVIII. Székelyföldi Körverseny
2024.08.02

A 18. kiírásához érkezett a Székelyföld Kerékpáros Körversenye, amelynek a hivatalos neve Tour of Szeklerland. A versenyzők érinteni fogják a székelyföldi városokat. 

Biztonsági intézkedések a pikniktüzek elkerülése érdekében
2024.07.30

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívja a lakók figyelmét, hogy ebben az időszakban a szárazság, a száraz növényzet és a magas hőmérséklet miatt fokozottan magas a tűzveszély.

Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.