hu
 
Szerda, 2020. Október 28.

Útfelújítási munkálatok miatt hétfőtől lezárják a Puskás Tivadar utcát

2020.10.15

Október 19-től, hétfőtől kezdődően az útfelújítási munkálatok miatt három hétig teljesen lezárják a Puskás Tivadar utcát, a Dália utcától kezdődően egészen a Málik József utcáig.

Ezúton tájékoztatjuk a lakókat, hogy a lezárás ideje alatt nem tudnak majd autóval behajtani az említett szakaszra. A három hétig tartó munkálatok után az utcát részlegesen megnyitják majd a forgalom részére. 

Hétfőtől a Puskás Tivadar utcában, a Dália utca és a Málik József utca közötti szakasz egyik felén az út alapjának a kiépítése, a másik felén pedig az esővíz-elvezető csatornák lefektetésének munkálatai zajlanak.

A cél az, hogy év végéig a teljes útszakasz járható legyen, aszfalt azonban csak a jövő év során kerül az úttestre.

Látogathatók a temetők a halottak napi hétvégén is
2020.10.27

Hétvégén, a halottak napja alkalmából látogatható a köztemető Sepsiszentgyörgyön. Felhívjuk a lakók figyelmét, hogy a temető területén is szükséges betartani az érvényben lévő egészségügyi előírásokat.

Újra külön gyűjtik a papírt
2020.10.27

November elejétől külön konténerbe kerül Sepsiszentgyörgyön a műanyag illetve a papír hulladék.

Beiktatták Sepsiszentgyörgy polgármesterét és megalakult az új tanács
2020.10.26

Hétfőn, október 26-án került sor Sepsiszentgyörgy Helyi Tanácsának alakuló ülésére és Antal Árpád-András polgármester beiktatására az új mandátumra. Az ülésen részt vett Tamás Sándor, Kovászna Megye Tanácsának elnöke, Iulian-Constantin Todor, Kovászna megye prefektusa, Cosmin Boricean, Kovászna megye alprefektusa és Sergiu Mitroi, Kovászna megye alprefektusa is.

A tanügyből jöttem és a tanügybe fogok visszatérni – búcsúzik Sztakics Éva, Sepsiszentgyörgy alpolgármestere
2020.10.23

Sztakics Éva-Judit 16 évig volt Sepsiszentgyörgy alpolgármestere, a négy mandátuma alatt számos megvalósítás fűződik a nevéhez, nélküle Sepsiszentgyörgy nem lenne az a város, ami ma. Az elöljáró október 23-án, alpolgármesteri tisztségének utolsó munkanapján virtuális sajtókonferencia keretében búcsúzott.

Elköszönt Sepsiszentgyörgy Helyi Tanácsának jelenlegi testülete
2020.10.21

Október 21-én, szerdán került sor Sepsiszentgyörgy Helyi Tanácsának utolsó ülésére a jelenlegi mandátumban.