hu
 
Szombat, 2021. Október 16.

Újraindul a hordozható számítógépek vásárlását támogató program a sepsiszentgyörgyi pedagógusok részére

2021.10.08

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata rendkívüli tanácsülésen szavazott az online oktatáshoz szükséges számítástechnikai eszközök vásárlását támogató program folytatásáról a pedagógusok részére, akik fejenként 1 500 lejes támogatásban részesülhetnek.

A programra azok a sepsiszentgyörgyi pedagógusok jelentkezhetnek, akik tavaly nem részesültek a támogatásban.  Amennyiben a vásárolt eszköz ára meghaladja az 1500 lejt, a különbözetet saját forrásból szükséges fedezni.

A kérelmeket Sepsiszentgyörgy Önkormányzatának oldaláról, INNEN lehet letölteni és a személyi igazolvány másolatával együtt 2021. október 20-án 15:00 óráig kell benyújtani Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának Ügyfélszolgálati, Tájékoztatási és Iktató Irodájában. A számítógépeket, táblagépeket az igénylés elbírálását követően lehet megvásárolni, az eszközök ellenértékét pedig a számla bemutatását követően téríti meg az önkormányzat, amelyet 2021. november 30-ig szükséges leadni az említett irodában.

Ahhoz, hogy egy pedagógus támogatásban részesüljön, a 2021-2022-es tanévben aktívnak kell lennie, sepsiszentgyörgyi oktatási intézményben kell tanítania, az elmúlt 5 évben pedig országos szinten nem részesülhetett hasonló támogatásban.

A programmal kapcsolatos további részletek az erről szóló szabályzatban és a 340/2021-es számú Határozatban olvashatók.

A nagycsaládos kártyával rendelkező családok továbbra is igényelhetik a támogatást, amennyiben a gyermekek online oktatásban vesznek részt. Esetükben az igénylőlap és a számla leadása nincs határidőhöz kötve. A programmal kapcsolatos bővebb információk IDE kattintva találhatók.

Ön hogyan közlekedik? Használ kerékpárt?
2021.10.14

Felmérés készül a sepsiszentgyörgyiek közlekedési szokásairól

Zajlanak az útfelújítási munkálatok Sepsiszentgyörgyön 
2021.10.14

Sepsiszentgyörgyön párhuzamosan több helyszínen is zajlanak különböző útfelújítási munkálatok.  

Önkéntes hobbivideóst keresünk!
2021.10.14

Egy olyan önkéntes hobbivideóst keresünk, aki megszeretné mérettetni tudását és megmutatni, milyen egy igazán ügyes munka. Ha magadra ismertél és szeretnéd te is megmutatni munkáidat, akkor jelentkezz!

Hétfőtől, október 18-tól lehet beadni a kérelmeket fűtéstámogatásra Sepsiszentgyörgyön
2021.10.14

Megemelték a támogatás felső határát az előző évekhez képest

Ifjúsági Iroda nyílik Sepsiszentgyörgyön
2021.10.12

Október 29-én kerül sor az Ifjúsági Iroda megnyitójára színes programok kíséretében