hu
 
Csütörtök, 2021. Január 28.

Több, mint 20 munkatársat keres Sepsiszentgyörgy Önkormányzata

2021.01.05

Tapasztalattal rendelkező szakembereket és kezdőket is egyaránt várnak

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata az új évben az intézmény több irodájába is munkatársakat keres, tapasztalattal rendelkező szakembereket és kezdőket egyaránt. Aki szeretne munkájával hozzájárulni a város fejlődéséhez, most több mint húsz állás közül választhat.

A Könyvviteli Részlegre felsőfokú gazdasági végzettséggel és legalább egy éves szakirányú régiséggel rendelkező Segéd szakmai fokozatú tanácsadót alkalmaznak.

A Jogi iroda két Segéd szakmai fokozatú jogtanácsosi állást hirdet, a Vagyonvisszaszolgáltató Részleghez pedig egy Kezdő és egy Segéd szakmai fokozatú jogtanácsost keresnek. Az állásokhoz kötelező a felsőfokú jogi végzettség és legalább 1 év szakirányú régiség a Segéd jogtanácsosi beosztáshoz.

A Személyi Nyilvántartó Osztály három állás betöltésére várják a jelentkezőket, a Titkárság, Archívum, Ügyfélszolgálati Részlegre Kezdő szakmai fokozatú tanácsadót és Vezető szakmai fokozatú előadót, az Anyakönyvi Részlegre pedig szintén Vezető szakmai fokozatú előadót alkalmaznak.

A Pályázatíró és Végrehajtó Osztályon öt állás betöltésére van lehetőség, két kezdő, két segéd és egy fő szakmai fokozatú tanácsadói munkakörben. A fő szakmai fokozatú tanácsadó 5 év régiséggel, a segéd szakmai fokozatú tanácsadó pedig 1 év régiséggel kell rendelkezzen.

A Közbeszerzési irodába egy Kezdő, egy Fő és egy Vezető szakmai fokozatú közbeszerzési tanácsadót keresnek, okirattal alátámasztott közbeszerzés területén szerzett szakképesítéssel, a fő és vezető fokozatú tanácsadók esetében 5, illetve 7 év szakmai régiséggel.

A Beruházási Részlegre 5 új munkaerőt várnak, két Segéd, két Kezdő és egy Fő szakmai fokozatú tanácsadót. A Fő szakmai fokozatú tanácsadó építőmérnöki vagy számítástehnikai egyetemi tanulmányokkal és legalább 5 év szakirányú régiséggel, a Segéd szakmai fokozatú tanácsadó mérnöki szakon végzett egyetemi tanulmányokkal és legalább 1 év szakirányú régiséggel kell rendelkezzen. 

Mindenik meghirdetett álláshoz kötelező egy okirattal alátámasztott hivatalos európai uniós idegen nyelv ismerete.

Az állásokról bővebben ITT olvashatnak. 

Négy éves a sepsiszentgyörgyi Művész Mozi
2021.01.28

A sepsiszentgyörgyi kulturális életből való 20 évnyi hiánya után, a négy éve nyílt Művész Mozi by Cityplex Sepsiszentgyörgy egyik legkedveltebb szabadidős tevékenységének ad otthont. A 2016-ban újranyílt filmszínház küszöbét azóta több mint 140 ezer néző lépte át és megközelítőleg 750 filmet vetítettek több mint 7500 alkalommal.

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata új oltóközpontokat készít elő
2021.01.28

Felhívás az oltási kampányban részt venni kívánó orvosok és egészségügyi asszisztensek részére.

Új díjszabások a sepsiszentgyörgyi köztemetőben
2021.01.26

Az önkormányzat új sírhelyeket igyekszik beazonosítani bérbeadás céljából

Felhívás a garázstulajdonosok részére
2021.01.26

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala felkéri a város közterületén található garázsok tulajdonosait, hogy adatfrissítés céljából február 15-ig vegyék fel a kapcsolatot az intézmény munkatársaival. 

Mindeddig közel 1000 fiatal vett részt az önkormányzat ifjúsági konzultációján
2021.01.25

A felmérés célja elsősorban a 14-35 év közötti fiatalok Sepsiszentgyörgyről (a város által nyújtott lehetőségek, köztük a kultúra, szabadidő és oktatás), illetve a városvezetésről alkotott képének feltérképezése. A válaszokat március elején értékelik ki.