hu
 
Péntek, 2024. Április 19.

Több, mint 20 munkatársat keres Sepsiszentgyörgy Önkormányzata

2021.01.05

Tapasztalattal rendelkező szakembereket és kezdőket is egyaránt várnak

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata az új évben az intézmény több irodájába is munkatársakat keres, tapasztalattal rendelkező szakembereket és kezdőket egyaránt. Aki szeretne munkájával hozzájárulni a város fejlődéséhez, most több mint húsz állás közül választhat.

A Könyvviteli Részlegre felsőfokú gazdasági végzettséggel és legalább egy éves szakirányú régiséggel rendelkező Segéd szakmai fokozatú tanácsadót alkalmaznak.

A Jogi iroda két Segéd szakmai fokozatú jogtanácsosi állást hirdet, a Vagyonvisszaszolgáltató Részleghez pedig egy Kezdő és egy Segéd szakmai fokozatú jogtanácsost keresnek. Az állásokhoz kötelező a felsőfokú jogi végzettség és legalább 1 év szakirányú régiség a Segéd jogtanácsosi beosztáshoz.

A Személyi Nyilvántartó Osztály három állás betöltésére várják a jelentkezőket, a Titkárság, Archívum, Ügyfélszolgálati Részlegre Kezdő szakmai fokozatú tanácsadót és Vezető szakmai fokozatú előadót, az Anyakönyvi Részlegre pedig szintén Vezető szakmai fokozatú előadót alkalmaznak.

A Pályázatíró és Végrehajtó Osztályon öt állás betöltésére van lehetőség, két kezdő, két segéd és egy fő szakmai fokozatú tanácsadói munkakörben. A fő szakmai fokozatú tanácsadó 5 év régiséggel, a segéd szakmai fokozatú tanácsadó pedig 1 év régiséggel kell rendelkezzen.

A Közbeszerzési irodába egy Kezdő, egy Fő és egy Vezető szakmai fokozatú közbeszerzési tanácsadót keresnek, okirattal alátámasztott közbeszerzés területén szerzett szakképesítéssel, a fő és vezető fokozatú tanácsadók esetében 5, illetve 7 év szakmai régiséggel.

A Beruházási Részlegre 5 új munkaerőt várnak, két Segéd, két Kezdő és egy Fő szakmai fokozatú tanácsadót. A Fő szakmai fokozatú tanácsadó építőmérnöki vagy számítástehnikai egyetemi tanulmányokkal és legalább 5 év szakirányú régiséggel, a Segéd szakmai fokozatú tanácsadó mérnöki szakon végzett egyetemi tanulmányokkal és legalább 1 év szakirányú régiséggel kell rendelkezzen. 

Mindenik meghirdetett álláshoz kötelező egy okirattal alátámasztott hivatalos európai uniós idegen nyelv ismerete.

Az állásokról bővebben ITT olvashatnak. 

Miért szerelnek fel védőkorlátokat az Olt folyó gátján épülő új kerékpárút mentén? Lesznek-e gyalogos átkelőhelyek a bicikliúton?
2024.04.15

Folytatódik a tavaly elkezdett, hét kilométer hosszú aszfaltozott kerékpárút építése az Olt folyó töltésén

Székelyföldi Bringás Vándortábor
2024.04.11

„A nyár legjobb hete” idén is Székelyföldön lesz -ígérik a Székelyföldi Bringás Vándortábor szervezői, akik Székelyföld múltját, jelenét, a vadregényes tájakat, a méltán híres székely vendégszeretetet, az UNESCO örökségeket, a római pápa által is megkedvelt csíksomlyói zarándokhelyet, valamint az elmaradhatatlan ízeket is megmutatják a Székelyföld szívében bringázó gyerekeknek és kísérő tanároknak.

Kizárólag újrahasználható poharakból fogyaszthatjuk az italunkat a Szent György Napokon
2024.04.08

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata ezentúl minden köztéri rendezvényen újrahasználható poharakat vezet be

Indul a 60 Plusz Akadémia
2024.04.04

A Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Sepsiszentgyörgyi Kara és Sepsiszentgyörgy Önkormányzata 60 Plusz Akadémia néven indítanak előadás-sorozatot, melynek célja az időseknek szóló ingyenes oktatási lehetőség biztosítása.

Krakkóba utazik az M Studio
2024.04.03

Csütörtökön, április 4-én Krakkóba utazik a társulat, a LIFT előadást mutatják be.