hu
 
Kedd, 2024. Augusztus 06.

Szilveszter Sepsiszentgyörgy Főterén

2022.12.28

Tűzijátékkal és zenés mulatsággal köszöntik az új évet Sepsiszentgyörgyön

Rendhagyó szilveszteri mulatságban lesz részük a sepsiszentgyörgyeiknek és mindazoknak, akik úgy döntenek, hogy a megyeszékhelyre látogatnak az év utolsó napján. 

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata és a Kónya Ádám Művelődési Ház szervezésében a szilveszteri mulatság december 31-én éjfélkor rendhagyó módon a tűzijátékkal kezdődik a Főtéren. 

Ezt követően a Trend Music zenekar (Lovas Szende és Bíró Árpád ének, Szabó Zsolt billentyűs hangszerek, Müller Arnold szóló gitár, Váradi Attila dobok, Lovas Lala basszusgitár) lép fel a Tamási Áron Színház előtti szabadtéri színpadon. A zenekar tagjai különböző jól ismert és sikeres zenekarokból verbuválódtak 2015-ben, repertoárjukban szerepelnek a legújabb slágerek és feldolgozások, magyar, román és angol nyelvű dalok egyaránt. 

A hagyományokhoz híven, a második tűzijátékra 1:00 órakor kerül sor, majd ismét a Trend Music zenekar szórakoztatja az egybegyűlteket egészen 2-ig.

A tűzijátékot a főtéri korcsolyapálya és a karácsonyfa közötti elkerített részről lövik fel, a szervezők kérése, hogy ezt a részt az odalátogatók ne közelítsék meg.

A Kónya Ádám Művelődési Ház és Sepsiszentgyörgy Önkormányzata ezúttal is boldog új évet kíván minden városlakónak!

Rajt előtt a XVIII. Székelyföldi Körverseny
2024.08.02

A 18. kiírásához érkezett a Székelyföld Kerékpáros Körversenye, amelynek a hivatalos neve Tour of Szeklerland. A versenyzők érinteni fogják a székelyföldi városokat. 

Biztonsági intézkedések a pikniktüzek elkerülése érdekében
2024.07.30

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívja a lakók figyelmét, hogy ebben az időszakban a szárazság, a száraz növényzet és a magas hőmérséklet miatt fokozottan magas a tűzveszély.

Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.