hu
 
Vasárnap, 2024. Augusztus 04.

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata zárható kerékpártárolót helyezne ki egy tömbháznegyedben

2021.02.25

Az első jelentkező kaphatja meg a 18 kerékpár tárolására szolgáló fémszerkezetet

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata a közelmúltban egy 18 férőhelyes zárható kerékpártárolót helyezett ki az Ág utca 20-as tömbházához, még egy ugyanilyen szerkezet az önkormányzat birtokában van, ezt szeretné kihelyezni a megfelelő helyszín megtalálását követően.

A már kihelyezett tároló a tavaly év során megszervezett Lakónegyedi zöldövezeti szépségverseny egyik főnyereménye volt, azonban a nyertes tömbház lakói nem tartottak igényt rá.

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata rendelkezik még egy ugyanilyen zárható kerékpártárolóval, ezt díjmentesen igényelhetik azok, akik tömbháznegyedben laknak. Amennyiben egy tömbházban lakók többsége írásban is beleegyeznek, hogy hozzuk kerüljön a 18 férőhelyes szerkezet, és ennek megfelelő helyszínt is tudnak ajánlani, az első jelentkező kaphatja meg azt. Az önkormányzat kiszállítja és kihelyezi a kiválasztott helyszínre a tárolót.

Az érdekeltek a biciklitárolóra tartott igényüket Tóth-Birtan Csaba alpolgármester titkárságán jelezhetik a 0267 316 901-es telefonszámon. Az első jelentkező, aki teljesíti a fent említett feltételeket megkapja a kerékpártárolót.

Rajt előtt a XVIII. Székelyföldi Körverseny
2024.08.02

A 18. kiírásához érkezett a Székelyföld Kerékpáros Körversenye, amelynek a hivatalos neve Tour of Szeklerland. A versenyzők érinteni fogják a székelyföldi városokat. 

Biztonsági intézkedések a pikniktüzek elkerülése érdekében
2024.07.30

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívja a lakók figyelmét, hogy ebben az időszakban a szárazság, a száraz növényzet és a magas hőmérséklet miatt fokozottan magas a tűzveszély.

Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.