hu
 
Kedd, 2024. Augusztus 06.

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata vonatjáratot biztosít a Sepsi OSK szurkolóinak, hogy ingyenesen utazzanak a labdarúgó Román Kupa döntőjére

2023.05.17

A Kolozsvári Universitatea elleni mérkőzésre május 24-én kerül sor Nagyszebenben.

Akárcsak tavaly, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala idén is ingyenes vonatjáratot biztosít azoknak a Sepsi OSK szurkolóknak, akik május 24-én 20:30 órától a nagyszebeni stadionban néznék meg a Kolozsvári Universitatea elleni labdarúgó-mérkőzést a Román Kupa döntőjén. 

A 900 férőhelyes szerelvény a sepsiszentgyörgyi vasútállomásról indul szerdán, május 24-én 15 órakor. A járatra nem kell fizetniük a szurkolóknak. A vonat 0:30 órakor indul vissza a nagyszebeni állomásról Sepsiszentgyörgyre, és 3:50 óra körül érkezik haza. 

A vonatjáratra a klub székhelyén, a Sepsi OSK stadionnál lehet feliratkozni és kizárólag azok a szurkolók utazhatnak rajta, akik belépőjeggyel rendelkeznek a mérkőzésre.

Rajt előtt a XVIII. Székelyföldi Körverseny
2024.08.02

A 18. kiírásához érkezett a Székelyföld Kerékpáros Körversenye, amelynek a hivatalos neve Tour of Szeklerland. A versenyzők érinteni fogják a székelyföldi városokat. 

Biztonsági intézkedések a pikniktüzek elkerülése érdekében
2024.07.30

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívja a lakók figyelmét, hogy ebben az időszakban a szárazság, a száraz növényzet és a magas hőmérséklet miatt fokozottan magas a tűzveszély.

Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.