hu
 
Péntek, 2024. Április 19.

Önkéntes hobbivideóst keresünk!

2021.10.14

Szeretettel várunk téged és barátaid az új Ifjúsági Iroda megnyitójára. Ez neked szól!

De várj csak, ez még nem minden!

Egy olyan önkéntes hobbivideóst keresünk, aki megszeretné mérettetni tudását és megmutatni, milyen egy igazán ügyes munka. Ha magadra ismertél és szeretnéd te is megmutatni munkáidat, akkor küld el eddigi legjobb videódat, vágásodat péntekig, október 22-ig a krista.salagean@sepsi.ro email címre!

Az Önkormányzat lehetőséget kínál a legjobb beküldött videó tulajdonosa számára, hogy a szervezőkkel együttműködve gyakorolhassa hobbiját az Ifjúsági Iroda megnyitóján.

Továbbá azt is biztosítjuk számodra, hogy az eseményen készített videóid a hivatalos felületeinken megjelenjenek és mi is reklámozzuk munkáidat. Amennyiben együttműködésünk sikeres lesz, szívesen dolgoznánk veled a jövőben is.

Ne várj tovább, itt egy remek lehetőség arra, hogy megmutasd milyen tehetség rejlik benned!

A sepsiszentgyörgyön újonnan alakuló Ifjúsági Iroda megnyitórendezvényére pénteken, október 29-én 16:00 órától kerül sor az iroda székhelyén, a Kőrösi Csoma Sándor utcában.

Miért szerelnek fel védőkorlátokat az Olt folyó gátján épülő új kerékpárút mentén? Lesznek-e gyalogos átkelőhelyek a bicikliúton?
2024.04.15

Folytatódik a tavaly elkezdett, hét kilométer hosszú aszfaltozott kerékpárút építése az Olt folyó töltésén

Székelyföldi Bringás Vándortábor
2024.04.11

„A nyár legjobb hete” idén is Székelyföldön lesz -ígérik a Székelyföldi Bringás Vándortábor szervezői, akik Székelyföld múltját, jelenét, a vadregényes tájakat, a méltán híres székely vendégszeretetet, az UNESCO örökségeket, a római pápa által is megkedvelt csíksomlyói zarándokhelyet, valamint az elmaradhatatlan ízeket is megmutatják a Székelyföld szívében bringázó gyerekeknek és kísérő tanároknak.

Kizárólag újrahasználható poharakból fogyaszthatjuk az italunkat a Szent György Napokon
2024.04.08

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata ezentúl minden köztéri rendezvényen újrahasználható poharakat vezet be

Indul a 60 Plusz Akadémia
2024.04.04

A Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Sepsiszentgyörgyi Kara és Sepsiszentgyörgy Önkormányzata 60 Plusz Akadémia néven indítanak előadás-sorozatot, melynek célja az időseknek szóló ingyenes oktatási lehetőség biztosítása.

Krakkóba utazik az M Studio
2024.04.03

Csütörtökön, április 4-én Krakkóba utazik a társulat, a LIFT előadást mutatják be.