hu
 
Szombat, 2021. Október 16.

Ön hogyan közlekedik? Használ kerékpárt?

2021.10.14

Sepsiszentgyörgy Önkormányzatának megbízásából a Planificatio Kft. felméri a lakók közlekedési szokásait, annak érdekében, hogy javító intézkedéseket fogalmazzanak meg egy hatékonyabb közlekedési infrastruktúra kialakítása érdekében.

Ahhoz, hogy a jövőben biztonságosabban és gyorsabban juthassunk el akár a megyehatárokig, most a lakók részvételére is szükség van! Ezért kérjük, hogy október 25-ig töltse ki az alábbi kérdőívet, IDE kattintva. 

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata kiemelt figyelmet fordít az aktív közlekedésre, így a gyaloglásra és kerékpározásra, ezért ezek lehetőségeinek bővítését is tervezi, különös figyelemet fordítva a biztonságos közlekedésre. Zajlik az adatgyűjtés és fontos az itt élők véleménye, ezért kérjük, töltse ki a kerékpáros közlekedési szokásokra vonatkozó kérdőívet: IDE kattintva.

Segítsen, hogy megismerjük az Ön közlekedési szokásait, hogy együtt fejlesszük a közlekedés minőségét. A kérdőív kitöltése néhány percet vesz igénybe. 

Amint arról már korábban beszámoltunk, integrált városfejlesztési stratégia készül, ennek része egy olyan mobilitási terv, amely alapján a város és a környező települések közötti közlekedést javítanák a következő években.

Ön hogyan közlekedik? Használ kerékpárt?
2021.10.14

Felmérés készül a sepsiszentgyörgyiek közlekedési szokásairól

Zajlanak az útfelújítási munkálatok Sepsiszentgyörgyön 
2021.10.14

Sepsiszentgyörgyön párhuzamosan több helyszínen is zajlanak különböző útfelújítási munkálatok.  

Önkéntes hobbivideóst keresünk!
2021.10.14

Egy olyan önkéntes hobbivideóst keresünk, aki megszeretné mérettetni tudását és megmutatni, milyen egy igazán ügyes munka. Ha magadra ismertél és szeretnéd te is megmutatni munkáidat, akkor jelentkezz!

Hétfőtől, október 18-tól lehet beadni a kérelmeket fűtéstámogatásra Sepsiszentgyörgyön
2021.10.14

Megemelték a támogatás felső határát az előző évekhez képest

Ifjúsági Iroda nyílik Sepsiszentgyörgyön
2021.10.12

Október 29-én kerül sor az Ifjúsági Iroda megnyitójára színes programok kíséretében