hu
 
Hétfő, 2024. Július 29.

Tavaszi miniévad az M Studionál

2011.04.13

Április 15 és 17 között tavaszi miniévadra kerül sor az M Studio Mozgásszínházban: április 15-én, pénteken este 7 órától az Éden és Adagio Cantabile című előadásainkat tekinthetik meg a Lajtha László Stúdióteremben. Szombaton, április 16-án A behajtó című fizikai színházi előadásra kerül sor Uray Péter rendezésében.


A miniévad vasárnap, április 17-én zárul a társulat legutóbbi bemutatójával, a Rendezd magad! előadássorozat két darabjával, a Szekrényes László rendezte MDV  és a Dávid Péter rendezte Születésnap című előadásokkal.


A miniévad célja a sepsiszentgyörgyi közönség számára egy tömbben bemutatni társulatunk előadásait.

A sorozat kedvéért létrehozott Spring Tickets azért különleges, mert a nézők három este öt előadást tekinthetnek meg kedvezményes áron.


A Spring Tickets (Tavaszi Jegycsomag) felnőtt nézőink számára 25 lej, diákok és nyugdíjasoknak pedig 15 lej.
A helyek száma korlátozott.


Az előadásokra jegy a Városi Kulturális Szervezőirodában (jegypénztár) vásárolhatók: hétfőtől csütörtökig 11–16, pénteken 11–13 óra között, valamint helyszínen előadáson előtt egy órával.

Jegyfoglalás a 0729-016701-es telefonszámon, SMS-ben vagy az office@m-studio.ro e-mail címen (név, igényelt jegyek száma).


Szeretettel várunk mindenkit!

 

\"\"
 

Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.

Idén is népszerű volt a SepsiClassic a közönség körében
2024.07.09

Vasárnap ért véget a másodjára megrendezett komolyzenei fesztivál Sepsiszentgyörgyön.

Június 29-én megnyitja kapuit a Csíki negyedi sportlétesítmény
2024.06.28

A beruházás célja, hogy Sepsiszentgyörgy egyik legnépesebb negyedében is megfelelő minőségű és mennyiségű szabad sportolási és játszási lehetőséget biztosítsanak az ott élő gyerekeknek, fiataloknak, felnőtteknek.