hu
 
Vasárnap, 2024. Július 28.

Kigyúlt a 4,5 méteres adventi koszorú lángja

2010.12.02

Első alkalommal készítettek óriás adventi koszorút Sepsiszentgyörgyön, meggyújtása bensőséges ünneplésre adott lehetőséget. Fotóriportunk nem adja vissza teljességgel az esemény rendkívüli hangulatát, de érzékelteti, hogy Sepsiszentgyörgyön méltó módon indult az advent.
 

\"\"

A központban minden utcából tódulnak az emberek: ekkora koszorút még nem állítottak Háromszéken.

\"\"

Advent első vasárnapján több mint ezren voltak kíváncsiak az ünnepi lángra, de nagy volt az érdeklődés a karácsonyi díszvilágítás és a különleges műsor iránt is. Az ünnepi színben világító lámpaoszlopok olyanok, mint egy-egy óriás nyalóka.

\"\"

A fellépő gyerekek, akár a Mikulás segédjei is lehetnének, ők azok, akik az ünnepi hangulatról gondoskodnak.

\"\"

Antal Árpád András polgármesternek létrára kell állnia, hogy az óriási gyertyák kanócát elérje.

\"\"

A koszorú az Ariadne kft. támogatásával készült, a gyertyákat pedig Dávid Eszter dizájner készítette külön erre az eseményre.

\"\"
Fotók: Henning János

Mintha betlehemezők énekelnének a Szabadság téren: a fellépőket körülzárja a sok érdeklődő, a kicsik apukáik nyakából követik a koncertet.

Videó: Vargyasi Levente

Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.

Idén is népszerű volt a SepsiClassic a közönség körében
2024.07.09

Vasárnap ért véget a másodjára megrendezett komolyzenei fesztivál Sepsiszentgyörgyön.

Június 29-én megnyitja kapuit a Csíki negyedi sportlétesítmény
2024.06.28

A beruházás célja, hogy Sepsiszentgyörgy egyik legnépesebb negyedében is megfelelő minőségű és mennyiségű szabad sportolási és játszási lehetőséget biztosítsanak az ott élő gyerekeknek, fiataloknak, felnőtteknek.