hu
 
Vasárnap, 2024. Július 28.

Országos szintű biciklimaraton Sepsiszentgyörgyön

2010.06.03
Az újonnan alapított Jaxtrem sportklub országos szintű biciklimaratont szervez Sepsiszentgyörgyön június 6-án, vasárnap tíz órától, indulás a város központjából. A versenyt férfi és női kategóriákban szervezik, rövid és hosszú távon, harminc és negyven kilométeres szakaszon, Sugásfürdő felé.

Ebben a kategóriában ez az első országos verseny, az egész országból várnak jelentkezőket, a szervezők száz-százötven jelentkezőre számítanak. A rendezvény fő támogatója Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala. Háromezer lej értékű tombolanyereményeket, értékes biciklikiegészítőket és sporttartozékokat nyerhetnek a résztvevők.

További részletes információk a www.jackosport.ro honlapon.
Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.

Idén is népszerű volt a SepsiClassic a közönség körében
2024.07.09

Vasárnap ért véget a másodjára megrendezett komolyzenei fesztivál Sepsiszentgyörgyön.

Június 29-én megnyitja kapuit a Csíki negyedi sportlétesítmény
2024.06.28

A beruházás célja, hogy Sepsiszentgyörgy egyik legnépesebb negyedében is megfelelő minőségű és mennyiségű szabad sportolási és játszási lehetőséget biztosítsanak az ott élő gyerekeknek, fiataloknak, felnőtteknek.