hu
 
Vasárnap, 2024. Július 28.

Gyereknapra új játszóterek

2010.06.02
Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala június elsejére öt új játszóteret készített el. A gyereknapon Sztakics Éva alpolgármester a sajtó képviselőinek mutatta meg az új létesítményeket.
 
„Idén 200 ezer lejt különítettünk el játszótérépítésre. Ebben az évben tíz új játszóteret adunk át, ötöt most gyereknapkor, a fennmaradó öt létesítmény július végére készül el. Az eredeti tíz helyszínből mindössze egy módosult, a Dózsa György utca helyett az állomás negyedi Napsugár óvodában lesz új játszótér” – tájékoztatott Sztakics Éva alpolgármester. 

\"\"
Fotó: Vargyasi Levente

Gyereknapra a Domb utcában, az Ifjúság sétányon (a Hófehérke óvoda mellett), a Gyöngyvirág és a Dália utca kereszteződésénél, a Gyöngyvirág és a Krizantém utca kereszteződésénél készült új játszótér. Az ötödik helyszín a városi strand, ahol minden készen várja a jó időt és a strandolókat.

Nagy Zoltán, a sepsiszentgyörgyi sportlétesítmények vezetője elmondta, készen állnak a vendégek fogadására, a strandbelépő felnőtteknek tíz lej, diákoknak és nyugdíjasoknak öt lej, míg a kisgyerekeknek három lej.

A városi strand tavaly már nem volt veszteséges, ami nagy eredmény – értékelte Sztakics Éva alpolgármester, aki arról is beszámolt, hogy költségmegtakarítás céljából a sepsiszentgyörgyi sportlétesítmények (uszoda, strand, városi sportcsarnok, sugásfürdői sípálya) egy kézbe kerültek. 


Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.

Idén is népszerű volt a SepsiClassic a közönség körében
2024.07.09

Vasárnap ért véget a másodjára megrendezett komolyzenei fesztivál Sepsiszentgyörgyön.

Június 29-én megnyitja kapuit a Csíki negyedi sportlétesítmény
2024.06.28

A beruházás célja, hogy Sepsiszentgyörgy egyik legnépesebb negyedében is megfelelő minőségű és mennyiségű szabad sportolási és játszási lehetőséget biztosítsanak az ott élő gyerekeknek, fiataloknak, felnőtteknek.