hu
 
Szombat, 2024. Július 27.

Dancs Annamari Kanadában népszerűsíti Háromszéket

2010.03.15
Az év első három hónapja sikeres volt  Dancs Annamari számára, miután a Hahota Kabaré 51 állomásos előadás-sorozata végetért,  jött a hír, hogy A-HA című dalát, miután bemutatták a hazai rádiókban és a világhálon, ahol két hónap alatt közel  55 ezren töltötték le, néhány hete felkerült Görögország  leghallgatottabb rádiójának, a HEAT RADIO-nak játszási- és toplistájára is. Az erdélyi énekesnő a héten  egy újabb  külföldi turnéra indult, ezúttal Kanadába, ahol öt  koncertet tart az emigrált magyarság számára, olyan városokban, mint Brantford, Windsor és Calgary.

- Régóta tervezünk egy újabb tengerentúli turnét - kezdi Annamari. 2001-ben koncerteztem New Yorkban, ami nagyon szép emlék maradt. Most újra lehetőségem adódott, hogy az elszármazott magyarság körében énekelhessek. Lelkes emberek fogtak össze, hogy a koncertjeimet megszervezzék. Várom a találkozást az ottani közönséggel, hiszen a klipjeimet már ismerik a Duna Tv-ből, a torontoi rádió játszotta a dalaimat, már csak a személyes kontaktus van hátra, erre pedig olyan műsort állítottam össze, amely minden szivet megdobogtat, minden lábat megtáncoltat és remélem úgy a közönség mint én is jól fogjuk érezni magunkat.

A koncretek pontos dátumai, helyszínei:

-    Március 20 - Brantford, Ontario
Petőfi Ház, 395 Park Road North
19.00 óra
-    Március 20 - Brantford, Ontario
Petőfi Ház, 395 Park Road North
23.00 óra
-    Március 21 - Windsor  , Ontario
790 Hanna Street
Mindszenthy Terem
19.00 óra
-    Március 27 - Calgary,  Alberta
Magyar Ház,
23.00 óra
-    Március 28 - Calgary,  Alberta
Magyar Ház,
18.30 óra

A turné partnerei: Kovászna Megye Tanácsa, Sepsiszentgyörgy Önkormányzata és a Kovászna Megye Turizmusáért Egyesület.

Az énekesnő, akárcsak a korábbi külföldi turnéin, most is mint Háromszék kulturális követe népszerűsíti szülőföldje nevezetességeit és ígéri, hogy részletesen beszámol az otthoni tájak, turisztikai célok szépségéről.

\"\"

Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.

Idén is népszerű volt a SepsiClassic a közönség körében
2024.07.09

Vasárnap ért véget a másodjára megrendezett komolyzenei fesztivál Sepsiszentgyörgyön.

Június 29-én megnyitja kapuit a Csíki negyedi sportlétesítmény
2024.06.28

A beruházás célja, hogy Sepsiszentgyörgy egyik legnépesebb negyedében is megfelelő minőségű és mennyiségű szabad sportolási és játszási lehetőséget biztosítsanak az ott élő gyerekeknek, fiataloknak, felnőtteknek.