hu
 
Hétfő, 2024. Július 22.

Együttműködik a Tega és a közlekedési rendőrség

2010.03.04
Egyhetes utcatakarító programot szervez március 9-től kezdődően a Tega Köztisztasági Vállalat a Városi Rendőrséggel egyetemben. Az elképzelés középpontjában az áll, hogy a város főbb utcáinak azt a részét is takarítsák, ahol rendszerint autók parkolnak. Az egyhetes program keretében a Tega informáló cédulákat helyez el az autók szélvédőjén, melyekben felkérik a lakosságot, hogy a megjelölt napokon ne parkoljanak a Kós Károly, a Csíki, a Nicolae Iorga, a Grigore Bălan, az Ág, a Vasile Goldiş és a Stadion utcákban. Tóth Birtan Csaba, a Tega igazgatója felkéri a lakosságot, hogy működjenek együtt a vállalat és a rendőrség munkatársaival.
Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.

Idén is népszerű volt a SepsiClassic a közönség körében
2024.07.09

Vasárnap ért véget a másodjára megrendezett komolyzenei fesztivál Sepsiszentgyörgyön.

Június 29-én megnyitja kapuit a Csíki negyedi sportlétesítmény
2024.06.28

A beruházás célja, hogy Sepsiszentgyörgy egyik legnépesebb negyedében is megfelelő minőségű és mennyiségű szabad sportolási és játszási lehetőséget biztosítsanak az ott élő gyerekeknek, fiataloknak, felnőtteknek.