hu
 
Péntek, 2024. Augusztus 02.

Két nap maradt az óvodás, iskolás csoportok, kórusok és önkéntesek jelentkezésére a Karácsonyi vásárba

2019.12.04

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata december 6-ig várja a Karácsonyi vásár színpadán fellépni vágyó óvodás és iskolás csoportok, kórusok illetve azoknak az önkénteseknek a jelentkezését, akik szívesen részt vennének a vásárszervezésben. 

Sepsiszentgyörgyön idén december 13–24. között kerül sor a már hagyományossá vált Karácsonyi vásárra a Főtéren, amelyen minden korosztály találhat kedvére valót. Sepsiszentgyörgyön 2019 a Diákok Éve, így az önkormányzat még nagyobb hangsúlyt fektet a diákok bevonására a különböző rendezvények lebonyolításába.

Szeretettel várjuk a  város óvodáinak és iskoláinak gyermek- és diákcsoportjait, illetve kórusait, hogy a karácsonyi ünnephez hangolódó zenés, verses, vagy táncos műsorral lépjenek fel a vásár színpadán. Meghosszabbított határidővel, akár egész osztályok, csoportok jelentkezhetnek, de egyéni vagy kiscsoportos szereplésekre is lehetőség van. Jelentkezni december 6-ig lehet, személyesen a Városimázs Irodában vagy e-mailben a kultura@sepsi.ro címen, érdeklődni a 0267 312 000-ás telefonszámon is lehet.

Sepsiszentgyörgyön számos rendezvény megvalósulását önkéntes csapatok segítik, a Karácsonyi vásárra is várják mindazon diákokat, akár egyetemistákat, akik munkájukkal hozzájárulnak a 12 napos vásár zökkenőmentes lebonyolításához, kipróbálnák magukat színpadi ügyelőként, bemondóként, vagy részt vállalnának szervezési, kommunikációs feladatokban. Jelentkezni december 6-ig lehet, az ONLINE JELENTKEZÉSI LAP kitöltésével.

Szervezők: Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, Kónya Ádám Művelődési Ház

Fotó: Henning János

Rajt előtt a XVIII. Székelyföldi Körverseny
2024.08.02

A 18. kiírásához érkezett a Székelyföld Kerékpáros Körversenye, amelynek a hivatalos neve Tour of Szeklerland. A versenyzők érinteni fogják a székelyföldi városokat. 

Biztonsági intézkedések a pikniktüzek elkerülése érdekében
2024.07.30

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívja a lakók figyelmét, hogy ebben az időszakban a szárazság, a száraz növényzet és a magas hőmérséklet miatt fokozottan magas a tűzveszély.

Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.