hu
 
Péntek, 2024. Augusztus 02.

Útjavítási munkálatok Sepsiszentgyörgyön

2019.11.19

A tél beállta előtt, ameddig az időjárási viszonyok lehetővé teszik, párhuzamosan zajlanak a kisebb és nagyobb útfelújítási munkálatok a város területén.

A Sepsi Útépítő cég a Jövő utcában, a Császár Bálint utca és az Ág utca sarkánál található 4-es, 5-ös, 8-as és 9-es tömbházak közti járdák, illetve a Gyöngyvirág utca 35-ös tömbháza mögött a parkolók és járdák felújításán, a város több pontján pedig az átjárók újrafestésén dolgozik.

Az Andrei Șaguna utcában a Valdek Impex cég az esővízrendszeren dolgozik,  a fővezetéket már lefektették.

A Kós Károly utca Andrei Șaguna utcától a Patak utcáig terjedő szakaszára a napokban kerül rá  a koptatóréteg, a hídtól a körforgalomig terjedő szakasz felújítására pedig tavasszal kerül sor. A Kós Károly utca járdáit a tél bekövetkezte előtt mindenképp járhatóvá teszik.

Az Ág utcában az esővízvezetékeken dolgoznak.

A városi kertészet munkatársai befejezték a Művész Mozi előtti parkoló aszfaltozási munkálatait, jelenleg az Esthajnalcsillag utcában dolgoznak a járdák felújításán.

Fotó: Vargyasi Levente

Rajt előtt a XVIII. Székelyföldi Körverseny
2024.08.02

A 18. kiírásához érkezett a Székelyföld Kerékpáros Körversenye, amelynek a hivatalos neve Tour of Szeklerland. A versenyzők érinteni fogják a székelyföldi városokat. 

Biztonsági intézkedések a pikniktüzek elkerülése érdekében
2024.07.30

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívja a lakók figyelmét, hogy ebben az időszakban a szárazság, a száraz növényzet és a magas hőmérséklet miatt fokozottan magas a tűzveszély.

Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.