hu
 
Péntek, 2024. Augusztus 02.

Hétvégeken korábban nyit a városi strand

2019.06.19

A lakossági kéréseket és a hétvégi strandolás iránt tanúsított nagy érdeklődést figyelembe véve, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának kérésére a Sepsi ReKreatív vezetősége a hétvégi program meghosszabítása mellett döntött. Ennek értelmében június 22-től kezdődően minden szombaton és vasárnap a városi strand egy órával korábban, 9:00 órakor nyit. A strand június elsején nyitotta kapuit, és egészen szeptember elejéig várja a kikapcsolódni vágyókat.

A létesítményben idén az eddigi leglátogatottabb nap június 16-a, vasárnap volt, ekkor került sor a hivatalos szezonnyitó rendezvényre, amelyen több mint 1800 jegyet értékesítettek. Sokan döntöttek a strandolás mellett szombaton és hétfőn is, ezeken a napokon egyenként közel 1500 jegy kelt el.

A jegyárak az elmúlt évekhez képest nem változtak, a standard belépő 20 lejbe, a 18 év alatti és 60 év fölötti személyek belépője 8 lejbe, a nyugágy bérlés szintén 8 lejbe kerül.

A részletes nyitvatartási program, árjegyzék és belépési szabályzat a Sepsi ReKreatív honlapján érhető el: http://www.rekreativ.club/net/strand.php.

  Fotó: Vargyasi Levente

Rajt előtt a XVIII. Székelyföldi Körverseny
2024.08.02

A 18. kiírásához érkezett a Székelyföld Kerékpáros Körversenye, amelynek a hivatalos neve Tour of Szeklerland. A versenyzők érinteni fogják a székelyföldi városokat. 

Biztonsági intézkedések a pikniktüzek elkerülése érdekében
2024.07.30

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívja a lakók figyelmét, hogy ebben az időszakban a szárazság, a száraz növényzet és a magas hőmérséklet miatt fokozottan magas a tűzveszély.

Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.