hu
 
Péntek, 2024. Augusztus 02.

Forgalomkorlátozás a Kós Károly utcában a felújítás alatt

2018.07.31

A jelenleg zajló útfelújítási munkálatok miatt korlátozzák a forgalmat a Kós Károly utca unitárius templom előtti szakaszán és a Gyár utca és Cigaretta utca közötti szakaszán.

Zajlik a Kós Károly utca felújítása, az unitárius templom előtti szakaszának az a sávja van lezárva, amelyik a Kórház utcával köti össze. Jelenleg a csatornavezetékek összekötésén dolgoznak.

Akik a Kórház utca és a Szabadság utca felől közlekednek nem hajthatnak be a Kós Károly utcába. Akik a Kós Károly utca és Kriza János utca felől, a fennmaradó egyirányúsított fél sávon közlekednek, folytathatják útjukat a Szabadság utcába, a Kórház utcába viszont nem térhetnek fel.

    

A Kós Károly utca Gyár utcától a Cigaretta utcáig terjedő szakasza szintén le van zárva. A lezárt úttest kétharmadán zajlanak az újtavítási munkálatok. A fennmaradó egyirányú sávon továbbra is közlekedhetnek a Táncsics Mihály utca, az Andrei Șaguna utca, illetve a Cigaretta utca irányába azok az autósok, akik a Gyár utca felől közlekednek. Akik Illyefalva felől érkeznek csak a Cigaretta utcába térhetnek be.

Biztonsági intézkedések a pikniktüzek elkerülése érdekében
2024.07.30

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívja a lakók figyelmét, hogy ebben az időszakban a szárazság, a száraz növényzet és a magas hőmérséklet miatt fokozottan magas a tűzveszély.

Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.

Idén is népszerű volt a SepsiClassic a közönség körében
2024.07.09

Vasárnap ért véget a másodjára megrendezett komolyzenei fesztivál Sepsiszentgyörgyön.