hu
 
Péntek, 2024. Augusztus 02.

Megérkezett az útfestő gép és elkezdődtek a kátyuzások is a városban

2018.05.25

Megérkezett az újonnan vásárolt útfestő gép és a tervek szerint nyár végéig a város utcáit teljesen újrafestik. Az új gép tesztelése után, az önkormányzat csapata dolgozik az utak, taxi-, és buszmegállók, a parkoló- és biciklisávok festésén. Az első napokban a Kálvin téren és a Tavasz utcában festették újra az átjárókat, és már biciklisávokat és parkolókat is festettek újra. A következőkben a felezővonalakat festik a Borvíz utcában, amint azt az időjárási viszonyok lehetővé teszik.

Fotó: Henning János

Megkezdte a szakcég a kátyúk javítását Sepsiszentgyörgyön. A héten a Stadion és Gólya utcák környékén zajlanak a kisebb foltozási munkálatok. A szakcég jövő héten kezdi meg a nagyobb javítási munkálatokat, így némely utcákban a közlekedési sávok koptatórétegének újraaszfalotázására is sor kerül, mint például a Bem József, Árnyas és Jövő utcákban. A szerződésben foglaltak alapján 48 óránál több ideig nem maradhat felmart utca a városban.

   Fotók: Vargyasi Levente
 

Biztonsági intézkedések a pikniktüzek elkerülése érdekében
2024.07.30

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívja a lakók figyelmét, hogy ebben az időszakban a szárazság, a száraz növényzet és a magas hőmérséklet miatt fokozottan magas a tűzveszély.

Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.

Idén is népszerű volt a SepsiClassic a közönség körében
2024.07.09

Vasárnap ért véget a másodjára megrendezett komolyzenei fesztivál Sepsiszentgyörgyön.