hu
 
Csütörtök, 2024. Augusztus 01.

Focilázban Sepsiszentgyörgy!

2017.06.06

Holnap, június 7-én, 19 órától Sepsiszentgyörgy főterén Edda Művek koncerttel ünnepli a város a Sepsi OSK csapat sporttörténeti sikerét. Az eseményen jelen lesz Antal Árpád-András, Sepsiszentgyörgy polgármestere, Diószegi László, a Sepsi OSK főtámogatója, illetve Pataki Attila, az Edda Művek alapító tagja is.

A Sepsi OSK minden futballszeretőt, Székely Légió tagot, új szurkolót és városlakót vár az eseményre!

Köztudott, hogy a május 28-i sorsdöntő meccsével (Metalul Resita - Sepsi OSK: 0 - 1) a Sepsi OSK  bejutott az első ligába, ezzel pedig Sepsiszentgyörgy és Háromszék történetében először szerepel labdarúgócsapat a romániai élvonalban. Ezt ünnepelte mindaz a közel ezer piros-fehérbe öltözött szurkoló is, aki június 3-án, szombaton az élvonalba jutó Sepsi OSK Mioveni elleni hazai pályás, tét nélküli mérkőzése előtt zenei kísérettel a vasútállomástól egészen az MSC Stadionig vonult fel örömében.
A döntetlen meccs után is tartott az ünnep, a szurkolók bemehettek a pályára, ahol együtt örülhettek a csapattal és annak vezetőivel.

Fotó: Henning János


 

Biztonsági intézkedések a pikniktüzek elkerülése érdekében
2024.07.30

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívja a lakók figyelmét, hogy ebben az időszakban a szárazság, a száraz növényzet és a magas hőmérséklet miatt fokozottan magas a tűzveszély.

Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.

Idén is népszerű volt a SepsiClassic a közönség körében
2024.07.09

Vasárnap ért véget a másodjára megrendezett komolyzenei fesztivál Sepsiszentgyörgyön.