hu
 
Csütörtök, 2024. Augusztus 01.

Betöltésre váró állások a Közpénzügyi Igazgatóságnál

2017.05.11

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala versenyvizsgát hirdet a Közpénzügyi Igazgatóságnál lévő végrehajtó köztisztviselői állások betöltésére.

Két iroda keres 2 új munkatársat, a következő felosztásban: az Adókivetési, Megállapítási, Ellenőrző Iroda magánszemélyekkel foglalkozó egysége Fő szakmai fokozatú tanácsos állásra keres munkatársat, a Pénzügyi Ellenőrző Iroda pedig Kezdő szakmai fokozatú tanácsost alkalmazna.

Fotó: Vargyasi Levente

A fő szakmai fokozatú tanácsosi beosztáshoz szükséges jelentkezési feltétel a felsőfokú végzettség, 5 év régiség és egy hivatalos európai uniós idegen nyelv ismerete. A kezdő szakmai fokozatú tanácsosi beosztáshoz felsőfokú informatikai végzettség és egy hivatalos európai uniós idegen nyelv ismerete szükséges.

A magánszemélyekkel foglalkozó Adókivetési, Megállapítási, Ellenőrző Iroda legfőbb feladatkörébe tartozik az adóügyi nyilvántartások ellenőrzése, az adóterhelés megállapítása, követése és ellenőrzése. Ezeknek a feladatköröknek az ellátása főként irodai munkát feltételez és ügyfélfogadást, ezért nyitott, jó kommunikációs készséggel rendelkező, nagy teherbírású személyek jelentkezését várják.

A Pénzügyi ellenőrző iroda természetes és jogi személyek főként helyszíni pénzügyi ellenőrzésével foglalkozik, az új munkatárs legfőbb feladata az adókat és illetékeket nyilvántartó adatbázis és a géppark technikai felügyelete lesz.

Jelentkezni május 15-ig lehet Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának székhelyén, a Humánerőforrás Irodában (telefon: 0267-316957/126).
 
Bővebb információt, kötelező könyvészetet és a jelentkezéshez szükséges dokumentáció listáját a http://www.sepsiszentgyorgyinfo.ro/index.php?page=200 címen lehet megtalálni.

Biztonsági intézkedések a pikniktüzek elkerülése érdekében
2024.07.30

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívja a lakók figyelmét, hogy ebben az időszakban a szárazság, a száraz növényzet és a magas hőmérséklet miatt fokozottan magas a tűzveszély.

Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.

Idén is népszerű volt a SepsiClassic a közönség körében
2024.07.09

Vasárnap ért véget a másodjára megrendezett komolyzenei fesztivál Sepsiszentgyörgyön.