hu
 
Csütörtök, 2024. Augusztus 01.

Orange szerda már a sepsiszentgyörgyi Művész Moziban is!

2017.04.04

Április 5-től indul az Orange szerda a Művész Mozi by Cityplexben. Románia több nagyvárosához hasonlóan mától Sepsiszentgyörgy is csatlakozik a kampányhoz, amelynek lényege, hogy szerdánként a nézők két mozijegyet kapnak egy áráért.
 



Hogyan igényelhetjük az Orange film jegyet?


Küldjük el a FILM szócskát sms-ben a 241-es telefonszámra, vagy töltsük le mobilunkra az Orange film applikációt és lépjünk be a portál 241-es menüjébe, majd klikkeljünk a „solicita codul Orange film” opcióra.

2 jegyet 1 áráért? Igen!

Miután igényeltük az Orange jegyet a számunkról, sms-ben megérkezik a kódunk, amelyet a szerdai vetítésekre használhatunk fel.
Fontos megjegyezni, hogy ez a kód csak az adott hét szerdájára vonatkozik, egy hét után érvényét veszti.
Az sms-ben kapott kódot szerdán a kiválasztott film vetítése előtt  a mozi jegypénztáránál kell bemutatnunk, és már kettesben élvezhetjük a mozi szerdát!

Mennyibe kerül ez nekünk?

A 241-re küldött sms díja 0,062 EUR/sms (az ár az ÁFÁ-t tartalmazza), és az applikáció esetében az összeget a díjcsomagunknak megfelelő internetforgalom szerint számlázza majd a szolgáltató.


Bővebb információkért látogassunk el az Orange Film honlapjára: www.orange.ro/film/
A Művész Mozi by Cityplex munkatársai továbbra is segítőkészen és lelkesen várják a filmszínház látogatóit! És ne feledjük, ha szerda, akkor ezentúl Orange szerda!

Biztonsági intézkedések a pikniktüzek elkerülése érdekében
2024.07.30

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívja a lakók figyelmét, hogy ebben az időszakban a szárazság, a száraz növényzet és a magas hőmérséklet miatt fokozottan magas a tűzveszély.

Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.

Idén is népszerű volt a SepsiClassic a közönség körében
2024.07.09

Vasárnap ért véget a másodjára megrendezett komolyzenei fesztivál Sepsiszentgyörgyön.