hu
 
Csütörtök, 2024. Augusztus 01.

Auditort keres a Polgármesteri Hivatal

2017.02.28

A Köztisztségviselők Országos Ügynöksége versenyvizsgát hirdet végrehajtó köztisztségviselői állás betöltésére Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalában. Az auditor megnevezésű állás betöltéséhez szükséges jelentkezési feltételek a felsőfokú végzettség közgazdaságtan szakon, valamint min. 5 év szakirányú régiség.

A Polgármesteri Hivatal más álláshirdetéseihez képest ebben az esetben a jelentkezési feltételek különböznek a megszokottól. A jelentkezési dossziét Bukarestben kell benyújtani az Ügynökség székhelyén, a Bld. Mircea Voda 44. sz. alatt március 13-ig. Az írásbeli és a szóbeli vizsgára egyaránt Bukarestben kerül sor.

A Polgármesteri Hivatal Belső Ellenőrzési Irodája felel a belső ellenőrzési rendszer felülvizsgálatáért, a belső folyamatok ellenőrzéséért, valamint minden iroda és alárendelt intézmény és önkormányzati cég auditjáért.

A jelentkezéshez szükséges feltételek bemutatása a http://www.anfp.gov.ro/Concurs/60210 oldalon található.

Sok sikert kívánunk!

 

Biztonsági intézkedések a pikniktüzek elkerülése érdekében
2024.07.30

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívja a lakók figyelmét, hogy ebben az időszakban a szárazság, a száraz növényzet és a magas hőmérséklet miatt fokozottan magas a tűzveszély.

Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.

Idén is népszerű volt a SepsiClassic a közönség körében
2024.07.09

Vasárnap ért véget a másodjára megrendezett komolyzenei fesztivál Sepsiszentgyörgyön.