hu
 
Csütörtök, 2024. Augusztus 01.

Munkatársakat keres Sepsiszentgyörgy polgármestere

2017.02.28

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala versenyvizsgát hirdet a Polgármesteri Kabinetben lévő két szerződéses állás betöltésére. Mindkét állás megnevezése Szakfelügyelő I/A fokozat és a kötelező követelmények a versenyvizsgán való részvételre a következők: felsőfokú végzettség-egyetemi tanulmányok, valamint egy hivatalos európai uniós idegen nyelv ismerete.

A Polgármesteri Kabinet legfőbb tevékenységei közé tartozik a polgármesteri munkakör betöltését segítő feladatok elvégzése úgy, mint: szakmai tanácsadás, belső monitoring, a polgármester által direkt kiosztott feladatok nyomon követése, kapcsolattartás, illetve protokolláris kapcsolatok lebonyolítása, valamint bármely olyan tevékenység, amelyet a törvény határain belül, a polgármester határoz meg.

Ennek értelmében Sepsiszentgyörgy polgármestere önálló munkavégzésre alkalmas, jó problémafelismerő- és megoldó képességgel rendelkező, aktív, kreatív személyek jelentkezését várja, akik a konfliktusok kezelésétől sem riadnak vissza.

Jelentkezni március 9-ig lehet Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának székhelyén, a Humánerőforrás Irodában (telefon: 0267-316957/126).
Bővebb információ, kötelező könyvészet és a jelentkezéshez szükséges dokumentáció listája a http://www.sepsiszentgyorgyinfo.ro/index.php?page=200 címen található.

Sikeres jelentkezést kívánunk!

Biztonsági intézkedések a pikniktüzek elkerülése érdekében
2024.07.30

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívja a lakók figyelmét, hogy ebben az időszakban a szárazság, a száraz növényzet és a magas hőmérséklet miatt fokozottan magas a tűzveszély.

Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.

Idén is népszerű volt a SepsiClassic a közönség körében
2024.07.09

Vasárnap ért véget a másodjára megrendezett komolyzenei fesztivál Sepsiszentgyörgyön.