hu
 
Csütörtök, 2024. Augusztus 01.

Kikapcsolódási lehetőségek Sugásfürdőn

2017.02.17

Sugásfürdő nemcsak a téli sportok szerelmeseinek nyújt változatos szabadidős programokat, hanem évszaktól függetlenül számos egyéb kikapcsolódásra és szórakozásra ad lehetőséget.

 
Sepsi ReKreatív

Modern síközpont

Kis és nagy sípályáival Sugásfürdő nemcsak a városlakók kedvelt kikapcsolódási helyszíne, de a környékről, a szomszédos kisebb és nagyobb városokból is érkeznek sportolásra vágyó látogatók. A tapasztalt sportolók a nagy sípályán gyakorolnak, míg a kezdők a kis sípályán tanulhatnak. Felszereléseket is lehet kölcsönözni, a Tribel's Aprés Ski étterme pedig frissen készült ételekkel és italok bő választékával várja a vendégeket.


Sugás Spa

A pihenőközpontban hideg- és melegvizes medencék, szaunák, gőzfürdő, edzőterem és konferenciaterem áll a pihenni vágyók rendelkezésére. Újdonságként igényelhető már Spa ajándékkártya is, amellyel szeretteinket, vagy magunkat is meglephetjük. Ugyanitt úszóoktatásra is lehetőség van, így például szerdánként 3-5 éves gyerekeknek tartanak oktatást.

 

A Rekreatív által működtetett síközpont és Sugás Spa ajánlatai és további információk (nyitvatarás és jegyárak) a http://www.rekreativ.club/web/ oldalon találhatóak.


Sugásfürdői Szabadidőközpont


Edzőterem

Modern és felszerelt edzőterem várja a kényelmes körülmények között mozogni szerető vendégeket, de ping-pong, billiárd és csocsó asztal is rendelkezésre áll az aktívabb szórakozásra, csapatjátékra vágyók számára.


Kezelő központ

A vendégek teljes ellazulásáról és felfrissüléséről szauna, hidromasszázs fürdő és jade köves masszázs gondoskodik.

A Szabadidőközpont szolgáltatásaival, a foglalásokkal és árakkal kapcsolatos információkról a 0731085476-os telefonszámon lehet érdeklődni.

(Fotók: Vargyasi Levente)
 

Biztonsági intézkedések a pikniktüzek elkerülése érdekében
2024.07.30

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívja a lakók figyelmét, hogy ebben az időszakban a szárazság, a száraz növényzet és a magas hőmérséklet miatt fokozottan magas a tűzveszély.

Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.

Idén is népszerű volt a SepsiClassic a közönség körében
2024.07.09

Vasárnap ért véget a másodjára megrendezett komolyzenei fesztivál Sepsiszentgyörgyön.