hu
 
Csütörtök, 2024. Augusztus 01.

Mozizzunk vakációban is!

2017.02.04

Január 27-i nyitása óta a Művész Mozi by Cityplex pillanatok alatt részese lett a sepsiszentgyörgyiek hétköznapjainak. Köszönhetően a hetente frissülő gazdag moziműsornak, felnőttek és gyerekek, idősek és fiatalok egyaránt megtalálhatják a nekik megfelelő filmeket, és egy régóta várt, igazi moziélményben részesülhetnek.

Számos hollywoodi és európai, hazai és magyarországi szórakoztató és művészfilm közül választhatnak a nézők, akik előzetesen a Művész Mozi by Cityplex honlapján és Facebook oldalán tájékozódhatnak az aktuális moziműsorról. Ugyancsak a mozi honlapján, illetve nyitvatartási időben a 0787 526 102 telefonszámon lehet továbbra is jegyet foglalni. A nyitvatartással és jegyárakkal kapcsolatos információnkat korábbi közleményünkben ismertettük.

Fotó: Vargyasi Levente

Gondolván a gyerekekre és iskolásokra, a hétvégén kezdődő félévközi vakáció ideje alatt (február 4-12.) hétköznapokon kivételesen 13.00 és 22.00 óra között vetítenek filmeket a Művész Moziban.
A gyerekeknek szánt vetítések többsége magyar szinkronnal is elérhető, és az eredeti magyar nyelvű nagyjátékfilmek vetítése mellett, nemsokára magyar feliratú idegen nyelvű filmek is nézhetőek lesznek.

Kellemes kikapcsolódást és friss mozis élményt mindenkinek!

Biztonsági intézkedések a pikniktüzek elkerülése érdekében
2024.07.30

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívja a lakók figyelmét, hogy ebben az időszakban a szárazság, a száraz növényzet és a magas hőmérséklet miatt fokozottan magas a tűzveszély.

Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.

Idén is népszerű volt a SepsiClassic a közönség körében
2024.07.09

Vasárnap ért véget a másodjára megrendezett komolyzenei fesztivál Sepsiszentgyörgyön.