hu
 
Vasárnap, 2024. Június 30.

"Boldog idők" – Zorán Sepsiszentgyörgyön

2009.05.27
Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala Zorán koncertre hívta meg a város lakóit és vendégeit. Május 23-án este 8 órakor közel 6000 ember töltötte meg a Szent György teret. A legnagyobb sikereket a már jól ismert Boldog idők, Apám hitte, Egészen egyszerű dal zeneszámok tudhatták magukénak.

\"\"
Fotó: Karda Zenkő

A változatos összetételű közönség hol együtt énekelt, hol külön női és férfi kórusokat alkotva, Borsodi sörrel öblítve le egy-egy dallamot. A koncert befejezése után a közönség háromszor tapsolta vissza Zoránt és kísérőzenekarát.

\"\"
Fotó: Karda Zenkő

A szombat esti Zorán koncert bizonyítéka annak, hogy ilyen jellegű zenei és közösségi élményekre a városnak igénye van. S hogy ne csak a Szent György Napok legyen a találkozások ünnepe, a város vezetősége egész évben szeretne olyan előadókat, produkciókat meghívni, amelyek egy helyre szólítják az embereket, gazdag élményeket nyújtva számukra.


Június 29-én megnyitja kapuit a Csíki negyedi sportlétesítmény
2024.06.28

A beruházás célja, hogy Sepsiszentgyörgy egyik legnépesebb negyedében is megfelelő minőségű és mennyiségű szabad sportolási és játszási lehetőséget biztosítsanak az ott élő gyerekeknek, fiataloknak, felnőtteknek.

Forgalomkorlátozások péntek este a SEPSI Inst. RUN futóversenyen
2024.06.19

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy kövessék a rendőrök és az útvonalon tartózkodó önkéntesek utasításait

Második alkalommal ad otthont komolyzenei fesztiválnak Sepsiszentgyörgy
2024.06.18

A tavaly nagy sikernek örvendő rendezvény után, idén újra sor kerül a SepsiClassic komolyzenei fesztiválra Sepsiszentgyörgyön július 4. és 7. között. A szervezők kiemelt célja, hogy ez alkalommal még inkább bevonják a közönséget, ezért most nagyobb hangsúlyt fektetnek a közösségi programokra, amelyekre a sepsiszentgyörgyi és az idelátogató zenerajongók is bátran bekapcsolódhatnak.

Folytatják a kóbor kutyák befogását Sepsiszentgyörgyön
2024.06.13

Június végéig tart az intenzív ellenőrzés. Május utolsó napjaitól kezdve a Szépmezői Kutyamenhely munkatársai Sepsiszentgyörgy minden negyedét sorra véve intenzíven keresték a kóbor kutyákat naponta 10-15 óra közt.

Robotok és egyéb érdekes találmányok a Magyar Feltalálók Napja című kiállításon
2024.06.10

A sepsiszentgyörgyi Székelyföldi Hírközlési Örökség Egyesület a magyar feltalálók napja alkalmából harmadik alkalommal szervez kiállítást, amelyet június 13­­–15. között tekinthetnek meg az érdeklődők.