hu
 
Csütörtök, 2024. Augusztus 01.

Ahol a tradíció a modern designnal találkozik – Karácsonyi vásár 2016

2016.11.24

Alkalmat teremteni a formatervezők és potenciális vásárlóik közti találkozásra – akár ez is lehetne a 2016-os sepsiszentgyörgyi karácsonyi vásár egyik újabb kezdeményezésének a szlogenje.

A polgármesteri hivatal és a Kónya Ádám Művelődési Ház szervezésében megvalósuló főtéri vásár idei jelentkezési felhívásában már külön kategóriát képeznek a design termékek.
A vásári hangulatba beleillő minőségi design termékek alkotói ezáltal jobban bekerülnek a köztudatba, a közönség megismerheti és akár tovább népszerűsítheti alkotásaikat.


Fotó: Vargyasi Levente

A jelenleg (november 21-27.) is tartó Design Hét keretében idén másodszor szerveznek design vásárt Sepsiszentgyörgyön, ezt a színfoltot szeretné behozni az önkormányzat a főtéri karácsonyi vásárba is.
Ebben az évben tehát a hagyományos, kézműves vásári termékek mellett helyet kapnak a modern, formabontóbb alkotások is. A szervezők bíznak abban, hogy minél több tervező kedvet kap a jelentkezéshez, ezáltal az idei vásár még inkább kiszolgálja majd a vásárlátogatók igényeit.
 

Biztonsági intézkedések a pikniktüzek elkerülése érdekében
2024.07.30

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívja a lakók figyelmét, hogy ebben az időszakban a szárazság, a száraz növényzet és a magas hőmérséklet miatt fokozottan magas a tűzveszély.

Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.

Idén is népszerű volt a SepsiClassic a közönség körében
2024.07.09

Vasárnap ért véget a másodjára megrendezett komolyzenei fesztivál Sepsiszentgyörgyön.