hu
 
Szerda, 2024. Július 31.

ÉPÍTMÉNYEINK 2016 ERDÉLY – Kiállítás és konferencia

2016.10.27

A budapesti Konferencia Iroda Bt. 2016. november 10-11-én Sepsiszentgyörgyön, a Park Hotelben rendezi meg a VI. ÉPÍTMÉNYEINK 2016 ERDÉLY című kiállítással egybekötött konferenciáját. A konferencia védnöke Antal Árpád András, Sepsiszentgyörgy polgármestere.

Az Erdélyben megrendezett magyar nyelvű konferencia célja, hogy a magyar műszaki értelmiség anyanyelvén hallgathassa az előadásokat és adhassa elő azokat a témákat, amelyeket másokkal is megismertetne, továbbá, hogy a magyar műszaki szakkifejezések minél szélesebb körben ismertté váljanak.

A konferencia alkalmat ad a résztvevőknek egymás megismerésére, munkakapcsolatok kialakítására, az erdélyi vagy magyarországi vállalkozások közti üzletek megkötésére. Az előző évek konferenciáinak folyamatos látogatottsága azt jelzi, hogy a szakmabeliek kezdik megismerni a rendezvényt. A szervezők ezért is remélik, hogy az idei konferencia iránt érdeklődők száma meghaladja a tavalyi 50-60 fős létszámot.

A konferencia témakörei: magasépítés, mélyépítés, közlekedésépítés, környezetvédelem/épület felújítás, épülethasznosítás, műemlékvédelem, geotechnika, környezetvédelem, energiamegtakarítás.

A konferencia mindkét napjára kedvezményesen, illetve külön-külön is lehet jelentkezni, a rendezvény idejére pedig a szervezők szálláslehetőséget is biztosítanak a helyszínen.

A szervezők egyaránt várják az előadók és a résztvevők jelentkezését, akik a http://www.kibt.hu/web_epitmenyeink-erdely_2016/indulo_epitmenyeink2016_erdely.htm weboldalon bővebben tájékozódhatnak.


 

Biztonsági intézkedések a pikniktüzek elkerülése érdekében
2024.07.30

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívja a lakók figyelmét, hogy ebben az időszakban a szárazság, a száraz növényzet és a magas hőmérséklet miatt fokozottan magas a tűzveszély.

Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.

Idén is népszerű volt a SepsiClassic a közönség körében
2024.07.09

Vasárnap ért véget a másodjára megrendezett komolyzenei fesztivál Sepsiszentgyörgyön.