hu
 
Szerda, 2024. Július 31.

Megjelentek az első álláslehetőségek Sepsiszentgyörgy önkormányzatánál!

2016.09.23

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának Jogi irodája versenyvizsgát hirdet végrehajtó köztisztviselői állások betöltésére. Összesen 6 betöltendő állás van, amelyből 3 kezdő szakmai fokozatú jogtanácsos és 3 segéd szakmai fokozatú jogtanácsos. Mindkét esetben felsőfokú végzettség, valamint a segéd jogtanácsosi beosztáshoz legalább 1 év szakirányú tapasztalat (régiség) is szükséges.

A jogi iroda munkatársai foglalkoznak, többek között, az önkormányzat peres ügyeivel, és amennyiben szükséges, ők nyújtanak jogi segítséget a helyi tanács alárendelt közintézményeinek, valamint előkészítik a Polgármesteri Hivatal szerződéseit és jogi ügyekben képviselik a város érdekeit.

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala számára nagyon örvendetes lenne, ha képzett, dinamikus, elemzési és összegzési képességekkel rendelkező munkatársak csatlakoznának az irodához, akik gyakorlatba tudják ültetni elméleti tudásukat, és hatékonyan tudnak jogi problémákat kezelni.

Jelentkezni október 10-ig lehet Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának székhelyén, a Humánerőforrás Irodában (telefon: 0267-316957/126).

Bővebb információt, kötelező könyvészetet és a jelentkezéshez szükséges dokumentáció listáját a http://www.sepsiszentgyorgyinfo.ro/index.php?page=200 címen lehet megtalálni.

Sikeres jelentkezést kívánunk!
 

Biztonsági intézkedések a pikniktüzek elkerülése érdekében
2024.07.30

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívja a lakók figyelmét, hogy ebben az időszakban a szárazság, a száraz növényzet és a magas hőmérséklet miatt fokozottan magas a tűzveszély.

Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.

Idén is népszerű volt a SepsiClassic a közönség körében
2024.07.09

Vasárnap ért véget a másodjára megrendezett komolyzenei fesztivál Sepsiszentgyörgyön.