hu
 
Kedd, 2024. Július 30.

A szebb zöldövezetért

2014.02.07

Március 15-ig fogadják azon lakótársulások által benyújtott kéréseket a sepsiszentgyörgyi városháza ügyfélszolgálati, tájékoztatási és iktató irodájában, akik a tömbházak körüli Zöldövezet-karbantartási programban szeretnének részt venni. Ennek célja, hogy az élettér minősége javuljon, és ezáltal a környezet is szebb, egységesebb képet kapjon. Lehet igényelni padokat, díszfacsemetéket, cserjéket, élő sövényt (méterenként 5 csemete, különféle virágok), fűmagot, kerítést, termőföldet 1500 lej/lépcsőház összértékig. Az igényelt javak összértékének 20 százaléka a tulajdonosi társulások önrészét képezi, a fennmaradó 80 százalék Sepsiszentgyörgy költségvetéséből kerül ki.

Melléklet:

2012/40-es számú tanácshatározat

Biztonsági intézkedések a pikniktüzek elkerülése érdekében
2024.07.30

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívja a lakók figyelmét, hogy ebben az időszakban a szárazság, a száraz növényzet és a magas hőmérséklet miatt fokozottan magas a tűzveszély.

Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.

Idén is népszerű volt a SepsiClassic a közönség körében
2024.07.09

Vasárnap ért véget a másodjára megrendezett komolyzenei fesztivál Sepsiszentgyörgyön.