hu
 
Csütörtök, 2024. Március 28.

Módosulnak a szolgáltatások árai a sugásfürdői szabadidőközpontban

2022.01.13

Az energiaárak emelkedése miatt megnőtt a létesítmény fenntartási költsége

Januártól megváltoztak az önkormányzat által működtetett sugásfürdői szabadidőközpont szolgáltatásainak díjszabásai. A sportolási és egészségmegőrző tevékenységeket biztosító létesítmény szolgáltatásainak árjegyzéke, annak hét éves fennállása óta nem változott. Idén viszont a földgáz, illetve villamosenergia árak emelése miatt jelentősen megnőttek a létesítmény fenntartási költségei, ezért volt szükség a belépőjegyek árainak növelésére.

A Helyi Tanács határozata alapján a sugásfürdői szabadidőközpont szolgáltatásainak árai a következőképpen módosulnak.

A téli időszakban is működő kezelőközpontban, ahol háromfajta kezelést tartalmazó szolgáltatási csomag vehető igénybe (borvizes hidromasszázs, szauna és jáde-köves masszázs) a standard belépési jegy ára 20 lej helyett 30 lej, a diákokok és nyugdíjasos számára kedvezményesen 25 lej.

A szabadidőtermekben erőgépek, biliárd-, csocsó- és ping-pong asztalok állnak  kikapcsolódni vágyók rendelkezésére. Itt az új belépési díj egy órára felnőtteknek 15 lej helyett 20 lej, diákoknak és nyugdíjasoknak 15 lej.

A kezelőközpont és a szabadidőtermek naponta 11:00 és 19:00 óra között tartanak nyitva.

A kezelőközpont igénybevételéhez előzetes időpontegyeztetés szükséges, melyet a 0731-085.476-os telefonszámon lehet megtenni.

Május elejétől nyitnak a kültéri sportlétesítmények is, ahol még több szabadidős program, sportolási lehetőség és egészségmegőrző szolgáltatás áll felnőttek és gyerekek rendelkezésére.

A teniszpálya használatáért idéntől óránként tíz lejjel többet, azaz 30 lejt kell fizetni, a minigolf pálya bérléséért felnőtteknek óránként 5 lejjel többet, 15 lejt, gyermekeknek és diákoknak kedvezményesen 10 lejt kell fizetniük.

Az erdei kalandparkba való belépő óránként 5 lejjel kerül többe a felnőtteknek, azaz 25 lej, 14 éven aluli gyermekek számára 12 lej helyett 15 lej. Lehetőség van csoportos foglalásra is, a több mint 15 fős csoportok esetében felnőttek számára a belépes egy órára 20 lej, gyermekek számára csupán két lejjel növekedett a belépési díj, azaz 12 lej.

A merészebbek felkészült szakemberek felügyelete mellett kipróbálhatják magukat a 11 pályás kültéri mászófalon is. A mászófal esetében az ár változatlan marad, egy mászásért továbbra is 3 lejt kell kifizetni.

Helyi zenekarok a Szent György Napokon
2024.03.27

A 2024-es Szent György Napok Főszínpadán fellépő helyi zenekarokról és az utcazene fesztiválról tartottak szerdán sajtóértekezletet a városnapok szervezői a Bábel Kiskultúrban. Az eseményen, amelyen részt vett Cserkész Emese, a Sepsi Gospel Band vezetője, Luiza Zan dzsesszénekes, Hubbes Mátyás, a Raklap zenekar frontembere és Erdély András sajtószóvivő, három új színházi előadást is bejelentettek.

Könyves-közösségi élményre készülve
2024.03.22

Nádas Péter és Gabriela Adameșteanu a 3. SepsiBook díszvendégei

Érték- és identitásőrző rendezvény a SepsiBook könyvvásár és kortárs irodalmi fesztivál, amelyet május 23. és 26. között harmadik alkalommal szerveznek meg a Sepsi Arénában. A szervezőcsapat pénteken jelentette be az első meghívottakat és a várható újdonságokat.

Szeretjük ezt a programot
2024.03.21

Interjú Kolumbán Anettel, a Bevezetés a sportba program kézilabdaedzőjével

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata lekapcsolja a villanyt a Föld órája alkalmából
2024.03.20

Március 23-án, szombaton 20.30-21.30 között lekapcsolják a közvilágítást a főtéren és a polgármesteri hivatal székhelyén

Szent György Napok: Ünnepi hangverseny helyi és meghívott művészek előadásában
2024.03.20

Az idei Szent György Napok hangversenye igazi zenei csemegéket kínál a nagyérdeműnek.