hu
 
Péntek, 2022. Augusztus 19.

Módosulnak a szolgáltatások árai a sugásfürdői szabadidőközpontban

2022.01.13

Az energiaárak emelkedése miatt megnőtt a létesítmény fenntartási költsége

Januártól megváltoztak az önkormányzat által működtetett sugásfürdői szabadidőközpont szolgáltatásainak díjszabásai. A sportolási és egészségmegőrző tevékenységeket biztosító létesítmény szolgáltatásainak árjegyzéke, annak hét éves fennállása óta nem változott. Idén viszont a földgáz, illetve villamosenergia árak emelése miatt jelentősen megnőttek a létesítmény fenntartási költségei, ezért volt szükség a belépőjegyek árainak növelésére.

A Helyi Tanács határozata alapján a sugásfürdői szabadidőközpont szolgáltatásainak árai a következőképpen módosulnak.

A téli időszakban is működő kezelőközpontban, ahol háromfajta kezelést tartalmazó szolgáltatási csomag vehető igénybe (borvizes hidromasszázs, szauna és jáde-köves masszázs) a standard belépési jegy ára 20 lej helyett 30 lej, a diákokok és nyugdíjasos számára kedvezményesen 25 lej.

A szabadidőtermekben erőgépek, biliárd-, csocsó- és ping-pong asztalok állnak  kikapcsolódni vágyók rendelkezésére. Itt az új belépési díj egy órára felnőtteknek 15 lej helyett 20 lej, diákoknak és nyugdíjasoknak 15 lej.

A kezelőközpont és a szabadidőtermek naponta 11:00 és 19:00 óra között tartanak nyitva.

A kezelőközpont igénybevételéhez előzetes időpontegyeztetés szükséges, melyet a 0731-085.476-os telefonszámon lehet megtenni.

Május elejétől nyitnak a kültéri sportlétesítmények is, ahol még több szabadidős program, sportolási lehetőség és egészségmegőrző szolgáltatás áll felnőttek és gyerekek rendelkezésére.

A teniszpálya használatáért idéntől óránként tíz lejjel többet, azaz 30 lejt kell fizetni, a minigolf pálya bérléséért felnőtteknek óránként 5 lejjel többet, 15 lejt, gyermekeknek és diákoknak kedvezményesen 10 lejt kell fizetniük.

Az erdei kalandparkba való belépő óránként 5 lejjel kerül többe a felnőtteknek, azaz 25 lej, 14 éven aluli gyermekek számára 12 lej helyett 15 lej. Lehetőség van csoportos foglalásra is, a több mint 15 fős csoportok esetében felnőttek számára a belépes egy órára 20 lej, gyermekek számára csupán két lejjel növekedett a belépési díj, azaz 12 lej.

A merészebbek felkészült szakemberek felügyelete mellett kipróbálhatják magukat a 11 pályás kültéri mászófalon is. A mászófal esetében az ár változatlan marad, egy mászásért továbbra is 3 lejt kell kifizetni.

Indul az István, a király Székelyföldi Nagyprodukció második évada
2022.08.19

Látványában erősödött, lendületében maradt, üzenetében pedig örökérvényű az István, a király Székelyföldi Nagyprodukció, amely 2022-ben második évadához érkezett.

Kürtőskalács fesztivál idén is
2022.08.18

Újra Székelyföld legfinomabb kürtőskalácsait lehet megkóstolni Sepsiszentgyörgy főterén a 4. Kürtőskalács – Édes ízek fesztiválján, 2022. szeptember 9-11. között.

Kibővíti a román-magyar nyelvtanulási programot Sepsiszentgyörgy Önkormányzata
2022.08.17

A 35 év feletti lakók is jelentkezhetnek a programra.

Másodszor is sor kerül rovarirtásra Sepsiszentgyörgyön
2022.08.16

Szerdán és csütörtökön kizárólag földi módszerrel permetezik a szúnyogokat és kullancsokat

Szervezz eseményt Sepsiszentgyörgy utcáira!
2022.08.12

Sepsiszentgyörgy Önkormányzatának Ifjúsági Irodája szeptember 17-én autómentes napot szervez az európai mobilitási hét keretében és felhívást intéz a lakosokhoz különböző események szervezésére.