hu
 
Hétfő, 2024. Augusztus 05.

Módosulnak a szolgáltatások árai a sugásfürdői szabadidőközpontban

2022.01.13

Az energiaárak emelkedése miatt megnőtt a létesítmény fenntartási költsége

Januártól megváltoztak az önkormányzat által működtetett sugásfürdői szabadidőközpont szolgáltatásainak díjszabásai. A sportolási és egészségmegőrző tevékenységeket biztosító létesítmény szolgáltatásainak árjegyzéke, annak hét éves fennállása óta nem változott. Idén viszont a földgáz, illetve villamosenergia árak emelése miatt jelentősen megnőttek a létesítmény fenntartási költségei, ezért volt szükség a belépőjegyek árainak növelésére.

A Helyi Tanács határozata alapján a sugásfürdői szabadidőközpont szolgáltatásainak árai a következőképpen módosulnak.

A téli időszakban is működő kezelőközpontban, ahol háromfajta kezelést tartalmazó szolgáltatási csomag vehető igénybe (borvizes hidromasszázs, szauna és jáde-köves masszázs) a standard belépési jegy ára 20 lej helyett 30 lej, a diákokok és nyugdíjasos számára kedvezményesen 25 lej.

A szabadidőtermekben erőgépek, biliárd-, csocsó- és ping-pong asztalok állnak  kikapcsolódni vágyók rendelkezésére. Itt az új belépési díj egy órára felnőtteknek 15 lej helyett 20 lej, diákoknak és nyugdíjasoknak 15 lej.

A kezelőközpont és a szabadidőtermek naponta 11:00 és 19:00 óra között tartanak nyitva.

A kezelőközpont igénybevételéhez előzetes időpontegyeztetés szükséges, melyet a 0731-085.476-os telefonszámon lehet megtenni.

Május elejétől nyitnak a kültéri sportlétesítmények is, ahol még több szabadidős program, sportolási lehetőség és egészségmegőrző szolgáltatás áll felnőttek és gyerekek rendelkezésére.

A teniszpálya használatáért idéntől óránként tíz lejjel többet, azaz 30 lejt kell fizetni, a minigolf pálya bérléséért felnőtteknek óránként 5 lejjel többet, 15 lejt, gyermekeknek és diákoknak kedvezményesen 10 lejt kell fizetniük.

Az erdei kalandparkba való belépő óránként 5 lejjel kerül többe a felnőtteknek, azaz 25 lej, 14 éven aluli gyermekek számára 12 lej helyett 15 lej. Lehetőség van csoportos foglalásra is, a több mint 15 fős csoportok esetében felnőttek számára a belépes egy órára 20 lej, gyermekek számára csupán két lejjel növekedett a belépési díj, azaz 12 lej.

A merészebbek felkészült szakemberek felügyelete mellett kipróbálhatják magukat a 11 pályás kültéri mászófalon is. A mászófal esetében az ár változatlan marad, egy mászásért továbbra is 3 lejt kell kifizetni.

Rajt előtt a XVIII. Székelyföldi Körverseny
2024.08.02

A 18. kiírásához érkezett a Székelyföld Kerékpáros Körversenye, amelynek a hivatalos neve Tour of Szeklerland. A versenyzők érinteni fogják a székelyföldi városokat. 

Biztonsági intézkedések a pikniktüzek elkerülése érdekében
2024.07.30

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívja a lakók figyelmét, hogy ebben az időszakban a szárazság, a száraz növényzet és a magas hőmérséklet miatt fokozottan magas a tűzveszély.

Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.