hu
 
Kedd, 2024. Augusztus 06.

Megváltoztak a belépőjegyek árai a sepsiszentgyörgyi és sugásfürdői sport- és szabadidős létesítményekben

2023.01.04

Sepsiszentgyörgy Helyi Tanácsa a Sepsi ReKreatív által működtetett sport- és szabadidős létesítmények belépőjegyeinek ármódosításáról szavazott. A változások többek között a fedett uszodát, a sípályákat, a korcsolyapályákat, a Sugás Spa-t, a városi strandot és a teniszpályákat érintik. 

Az áremelésre – melyre 2017 óta nem került sor – a közüzemi díjak (gáz, áram), valamint a személyzeti és üzemanyagköltségek folyamatos emelkedése miatt volt szükség.

A változások értelmében ettől az évtől kezdődően a standard belépő ára a fedett uszodába egy személy részére 42 lejbe (a Sepsi Carddal rendelkezők számára 21 lejbe, a nagycsaládos kártyával rendelkezők számára 11 lejbe) kerül. A kiskorúaknak és a 60 év felettieknek 28 lejt (Sepsi Card-al 14 lejt, nagycsaládos kártyával rendelkezőknek 7 lejt) kell fizetniük. A havi standard bérletek új ára 140 lej, a kiskorúak és a 60 év felettiek számára pedig 48 lej. 

A sugásfürdői sípályákon megfelelő időjárási viszonyok esetében, a síszezon kezdetével a következőképpen alakulnak az új árak: 12 lej a standard jegy egy felvonásra (6 lej Sepsi Carddal, 3 lej nagycsaládos kártyával). Az 5-18 év közötti gyermekek és a 60 év feletti személyek részére egy felvonás 9 lejbe, a Sepsi Carddal rendelkezőknek 5 lejbe, míg a nagycsaládosoknak 3 lejbe kerül.

A Sepsi Aréna melletti fedett és a főtéri szabadtéri korcsolyapályán az új árak szerint egy személy 21 lejért korcsolyázhat (11 lejért a Sepsi Carddal és 6 lejért a nagycsaládos kártyával rendelkezők). A gyermekek és a 60 év felettiek 15 lejért csúszhatnak (a belépőjegy 8 lejbe kerül a Sepsi Carddal és 4 lejbe a nagycsaládos kártyával). 

A Sepsi Aréna és a központi zöldségpiac mellett található teniszpályákat idéntől 40 lejért lehet kibérelni egy órára. Nyáron a városi strandra 56 lejért (Sepsi Carddal rendelkezők 28 lejért, a nagycsaládosok 14 lejért) válthatnak majd belépőjegyet a csobbanni vágyók. A gyermekek és a 60 év felettiek 38 lejért léphetnek be a strandra (a belépőjegy ára 19 lej lesz Sepsi Carddal és 10 lej a nagycsaládosok számára). 

További részletek a létesítmények nyitvatartásáról és a belépőjegyek árairól a www.rekreativ.club oldalon találhatók.

Rajt előtt a XVIII. Székelyföldi Körverseny
2024.08.02

A 18. kiírásához érkezett a Székelyföld Kerékpáros Körversenye, amelynek a hivatalos neve Tour of Szeklerland. A versenyzők érinteni fogják a székelyföldi városokat. 

Biztonsági intézkedések a pikniktüzek elkerülése érdekében
2024.07.30

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívja a lakók figyelmét, hogy ebben az időszakban a szárazság, a száraz növényzet és a magas hőmérséklet miatt fokozottan magas a tűzveszély.

Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.