hu
 
Szerda, 2023. Szeptember 27.

Máté Bence előadásaival zárul a Vértelen vadászat című természetfotó kiállítás

2023.09.12

Máté Bence világhírű természetfotós előadásai zárják a Vértelen vadászat című nagyszabású kiállítást, melyet augusztus végétől szeptember 24-ig láthat a közönség Sepsiszentgyörgy főterén. A világhírű fotós öniróniával tűzdelt érdekes, humoros előadásokat ígér, amelyek tanulságos és egyben vidám élményt nyújtanak az egész családnak szeptember 23-án és 24-én 19:00 órától a Székely Mikó Kollégium konferenciatermében. 

Egy jól sikerült fotó mögött olykor többezer kattintás és több lesben töltött nap, vagy akár hónap áll, ennek tükrében az előadás biztosan érdekfeszítő kalandozás lesz, amelyen a fényképei háttértörténetéről és technikájáról is szó esik majd.

Az előadás kivételes lehetőséget kínál arra, hogy a közönség személyesen is megismerkedjen Máté Bencével, és elképesztő akciófotóin keresztül rácsodálkozzon a föld páratlanul gazdag vadvilágára.

Jegyeket személyesen a Városi Jegyirodában (kizárólag készpénzfizetéssel) vagy online az eventim.ro oldalon lehet vásárolni 30 lejért. Diákok és nyugdíjasok kedvezményesen válthatnak jegyet 15 lejért kizárólag a Városi Jegyirodában

 Őszi Vásár Sepsiszentgyörgy Főterén
2023.09.27

Sepsiszentgyörgy hagyományos rendezvénye, az Őszi Vásár idén is nagy választékot felsorakoztató kézműves vásárral, színes zenei kínálattal és izgalmas családi- és gyerekprogramokkal várja az ősz beköszöntét megünnepelni vágyókat szeptember 29. és október 1. között a város Főterén

Kezdődnek a végső aszfaltozási munkálatok a Csíki utcában és a Grigore Bălan tábornok úton
2023.09.25

A Stadion utcában a Vasile Goldiș utca és a Dózsa György utca közötti szakaszon aszfaltmarási munkálatok zajlanak

Újabb veszélyes medvét altattak el Sepsiszentgyörgyön
2023.09.21

Antal Árpád polgármester levelet küld az Európai Bizottság elnökének medveügyben

Aláírásgyűjtő-kampány indul Sepsiszentgyörgy zászlajának ügyében
2023.09.21

Közösségi összefogással érvényesítenénk jogainkat

3. Eva FilmMakers Fest
2023.09.19

Szeptember 22-28. között kerül megrendezésre Sepsiszentgyörgyön az Eva FilmMakers Fest harmadik kiadása, Románia egyetlen, kizárólag női filmeseknek szóló filmfesztiválja.