hu
 
Szombat, 2024. Április 20.

Látogathatók a szabadidős létesítmények Sugásfürdőn

2022.05.20

Május 20-tól változatos szabadidős program, kikapcsolódási lehetőség és egészségmegőrző szolgáltatás várja a kicsiket és nagyokat egyaránt Sugásfürdőn: megnyitott a tenisz- és a minigolf pálya, az erdei kalandpark, a merészebbek pedig kipróbálhatják a 11 pályás kültéri mászófalat is.

A gyerekek kedvenc szórakozóhelye, az erdei kalandpark 10 elemet tartalmaz, különböző nehézségi fokozatokkal. A létesítmény 6 éves kortól lehet kipróbálni, a kalandra vágyókat felkészült szakemberek várják. A kalandparkba a belépőjegy a felnőtteknek 25 lejbe, a 14 éven aluli gyerekeknek pedig 15 lejbe kerül. Lehetőség van csoportos foglalásra is, a több mint 15 fős csoportok esetében felnőttek számára a belépes egy órára 20 lej, gyermekek számára 12 lej.

A szabadtéri mászófal 12 méter magas és 9 méter széles, a mászófelület megközelítőleg 250 négyzetmétert tesz ki. A 16 különböző nehézségű útvonal színek szerint van kialakítva, több mint 450 fogással, a gyerekek 6 éves kortól használhatják. Egy mászás 3 lejbe kerül.

A régi állatkert helyén létesült tizennyolc lyukas minigolf pályán a felnőttek 15 lejért, a gyerekek és diákok 10 lejért játszhatnak egy órán keresztül. 

Az erdei kalandpark, a minigolf pálya és a szabadtéri mászófal naponta 11 és 19 óra között tartanak nyitva. Időpontot foglalni a 0731 085 476-os telefonszámon lehet. 

A kvarchomokkal megszórt műfüves borítású teniszpályán az esti világításnak köszönhetően egészen 21 óráig lehet játszani. A pályát 30 lejért, a felszerelést pedig 5 lejért lehet bérelni. Időpontot szintén a 0731 085 476-os telefonszámon lehet kérni. 

Rossz idő esetén regenerálódjunk Sugásfürdőn

Esős, hideg idő esetében a lazítani vagy regenerálódni vágyókat továbbra is várják naponta 11:00-től 19:00 óráig a hajdani melegfürdőből átépített a kezelőközpontba és a szabadidőtermekben. Előbbiben háromfajta kezelést tartalmazó szolgáltatási csomag vehető igénybe: borvizes hidromasszázs, szauna és jáde-köves masszázs.  A kezelések egyenként húsz percesek, egy kezelési csomag 60 percig tart,  a standard  csomag ára 30 lej, a diákokok és nyugdíjasos számára kedvezményesen 25 lej. 

A szabadidőtermekben erőgépek, biliárd-, csocsó- és ping-pong asztalok állnak  kikapcsolódni vágyók rendelkezésére. A belépési díj egy órára felnőtteknek 20 lej, diákoknak és nyugdíjasoknak 15 lej. A szolgáltatások igénybevételéhez előzetes programálás szükséges, melyet a 0731 085 476-os telefonszámon lehet megtenni.

Új városnegyed épül az egykori tyúkfarm helyére Sepsiszentgyörgyön
2024.04.19

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata egyetemi szintű duális oktatási központot és 96 szolgálati lakást épít európai uniós támogatással

Útlezárások a városünnep ideje alatt
2024.04.19

A lezárt terület áthaladó autobuszjáratok útvonalait ideiglesen módosítják, a Lábasház – Erzsébet park megállóhely a törvényszékhez költözik.

Miért szerelnek fel védőkorlátokat az Olt folyó gátján épülő új kerékpárút mentén? Lesznek-e gyalogos átkelőhelyek a bicikliúton?
2024.04.15

Folytatódik a tavaly elkezdett, hét kilométer hosszú aszfaltozott kerékpárút építése az Olt folyó töltésén

Székelyföldi Bringás Vándortábor
2024.04.11

„A nyár legjobb hete” idén is Székelyföldön lesz -ígérik a Székelyföldi Bringás Vándortábor szervezői, akik Székelyföld múltját, jelenét, a vadregényes tájakat, a méltán híres székely vendégszeretetet, az UNESCO örökségeket, a római pápa által is megkedvelt csíksomlyói zarándokhelyet, valamint az elmaradhatatlan ízeket is megmutatják a Székelyföld szívében bringázó gyerekeknek és kísérő tanároknak.

Kizárólag újrahasználható poharakból fogyaszthatjuk az italunkat a Szent György Napokon
2024.04.08

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata ezentúl minden köztéri rendezvényen újrahasználható poharakat vezet be