hu
 
Péntek, 2023. Január 27.

Közel 10.000 lakos igényelte a Sepsi Cardot

2023.01.05

A kártyával rendelkező személyek kedvezményes áron válthatnak belépőjegyet a sepsiszentgyörgyi és sugásfürdői sport- és szabadidős létesítményekbe

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának sport- és szabadidős létesítményeit működtető Sepsi ReKreatív mindeddig 9 568 Sepsi Cardot állított ki. 

A 2021 nyarán bevezetett kártya kedvezményeket biztosít a sepsiszentgyörgyi lakosoknak a belépőjegyek megvásárlása esetén a fedett uszodába, a városi strandra, a Sugás Spa-ba, a sóbarlangba, a fedett és szabadtéri korcsolyapályára, továbbá a sugásfürdői sípályákra is. 

Mindazoknak, akik igényelni szeretnék a kedvezménykártyát, ideiglenes vagy állandó lakcímmel kell rendelkezniük, az igénylőlapot, amely tartalmaz egy saját felelősségű nyilatkozatot is, miszerint nincs tartozásuk a helyi költségvetés felé (ITT található) a secretariat@rekreativ.club címre szükséges elküldeniük. Továbbá mellékelni kell a személyi igazolvány vagy az érvényes diákigazolvány másolatát és a kérelmező fényképét. A Sepsi Cardot más településekről származó, de Sepsiszentgyörgyön tanuló diákok és óvodába járó gyermekek is igénybe vehetik.

A papíralapú kéréseket személyesen a fedett uszodában hétfőtől péntekig 8:00 és 16:00 óra között vagy Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának Ügyfélszolgálati, Tájékoztatási és Iktató irodájában lehet igényelni és letenni, ez esetben a szükséges iratokhoz nyomtatott fényképet is mellékelni kell.

További részletek és a belépőjegyek árjegyzéke a Sepsi Rekreatív sport- és szabadidős létesítményeibe IDE kattintva tekinthetők meg. 

Tavasz közepéig elkezdődnek a tömbházak hőszigetelési munkálatai a város négy helyszínén
2023.01.25

A munkálatok előtt eltávolítják a régi antennákat és a külső vezetékeket

2023 a beruházások éve lesz Sepsiszentgyörgyön
2023.01.20

Az idei évi költségvetést január végén fogadja el a Helyi Tanács

Rendezvényekben gazdag év várható Sepsiszentgyörgyön
2023.01.19

Az idei év is gazdag lesz közösségi, kulturális programok terén Sepsiszentgyögyön.

Országos helyreállítási terv: sikeresen pályázott Sepsiszentgyörgy
2023.01.18

2023–2026 számos megvalósítás időszaka lesz

Magyar Kultúra Napja Sepsiszentgyörgyön
2023.01.11

A Magyar Kultúra Napja alkalmából kétnapos programsorozattal indul a 2023-as év kulturális rendezvényeinek kínálata Sepsiszentgyörgyön.